Nisu ironični, napisao sam u pocetku, da se nadam, da neces shvatiti zlonamerno. Ok si mi lik i jos jednom ponavljam, sa uzivanjem citam tvoje postove i sve sto objavljujes. Svaka ti cast na uspehu i to niko ne osporava.steva_anya napisao: 02 Sep 2017, 12:54 123456: samo zaobidji temu, sto te opterecuje sta ja pisem? Kao sto tebe ne zanima da citas sta ja pisem, tako i mene ne zanima da citam tvoje ironicne komentare.
Samo si malo preterao sa hvalisanjem u temi u kojoj je to najmanje primerno i namenjeno. Nisam reagovao dok nisi 5 puta ponovio neke stvari za 2-3 dana, u 10 posta. U redu je, da jednom pomenes, da sada imas prioritete u vidu stambenog i poslovnog prostora, i da zbog toga odlazes kupovinu auta, sto je potpuno razumljivo. Ali ne treba to ponavljati na svakom koraku.
Ja sam iskesirao za stan u vrednosti novog A8 i pripremam teren za jos jedan stan. I jel trebam zato da se u svakom postu hvalisem, kako zbog tog drugog stana, koji planiram da kupim, vozim audi c6 a ne recimo c7.
Primerno je jednom pomenuti (mada, pitanje je da li i to treba) a ne 5 puta za 2-3 dana.
Uzivaj u svom radu, svaka cast i sve najbolje i u buduce