Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Zna se koji auto je tata za te situacije

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Apsolutno se slazem. Tu Ljuba uziva
Za cisto gradske automibile hibridi ili plugin hibridi su stvarno zakon

Svaki put se iznenadim da manje trosi pri gradskoj prosecnoj od 5km/h nego na 100km/h auto putu - naravno bez klime ili grejanja... Ovih dana sam imao bas ogromne guzve posto su mi zatvorili deo auto puta blizu stana. Svaki dan sam ga blagosiljao
od danas otvoreno 

22.5 na 100 ili 22.5 na 48 km? Ja sam shvatio da kompjuter pokazuje da je potrošeno 22.5 litara goriva i pri tome pređeno 48 km (zato sam i pitao passengera)? To ispadne 46.875 l / 100 km, pa je reč o ozbiljnoj potrošnji. Ako je trošio 22.5 / 100, to nije ništa za taj auto i tu prosečnu brzinu.ROCK napisao: 02 Sep 2017, 08:37 Realna potrosnja kad te uhvati guzva po ZH
Mozda je 2 sata u guzvi camio pa ga onda opicio negde pun gas da se relaksira i eto 22 na 100![]()
Ђенерал Јанковић
Ne. 22,5 l na 100 km za predjenih tih 48 km, pitanje da li je start stop ukljucen ili iskljucen bio...
Nema taj matori start stop. Pritom je i motor stariji a menjač je 6 brzina.
Razmišljam da uzmem phev za sledeći auto ako političari nastave da šilje na dizele.
Jel ti završi dnevne potrebe vožnja samo na baterije?ljuba napisao:Svaki put se iznenadim da manje trosi pri gradskoj prosecnoj od 5km/h nego na 100km/h auto putu - naravno bez klime ili grejanja... Ovih dana sam imao bas ogromne guzve posto su mi zatvorili deo auto puta blizu stana. Svaki dan sam ga blagosiljaood danas otvoreno
Razmišljam da uzmem phev za sledeći auto ako političari nastave da šilje na dizele.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
imaš kod Kurta X6e
doduše, vrlo ružne felge i bela koža

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Novi X5 ili 6 GT. Za sad ne menjam najbolji motor na svetu.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ali odmah druge felge

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
A, ok ako je na 100 km.ROCK napisao: 02 Sep 2017, 18:12 Ne. 22,5 l na 100 km za predjenih tih 48 km, pitanje da li je start stop ukljucen ili iskljucen bio...
Ђенерал Јанковић
Pa mnoge stvari mi zavrsi elektricno, posebno po i oko grada. Za putovanje do posla mi je pre selenja firme bilo idealno, a sada moram neki 5km na benzin (od 40km u totalu) malo vise trosi jel idem po auto putu. Super je ako imas garazu sa prikljuckom plus jos ako je drugi auto u kuci onda je savrsenstvo bez mane, mada mi smo letos isli na more bez vecih napora, bez krovnog kofera, i na skijanje zadnje zime.. prtljaznik je vise nego upotrebljiv. Jedino ostaje problem visoke nabavne cene, odnosno problem polovnih, kako ce se pokazate nove tehnologije kako stare. Trenutno su cisto elektricni automobili jako jeftini za liz u NLu, pocinju od 200eur mesecno sa strujom pa na gore, to je super resenje za po gradu...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Cinjenica da je prijus bas smor za voznju, ali sam GTEom odusevljen sa upravljivosti i uoste kako auto reaguje u vecini malo ekstremnijih vozackih situacija. Pravi sporski autic koji dobro skriva svoju (1500kg) kilazu, koja neki put dodje do izrazaja, ali srecom ne tako cesto
Npr u GTE modu prilikom preticanja od 70km/h do 100km/h nerealno brzo podigne brzinu. Trenutno reaguje na papucicu gasa skoro bez promene brzine sus motora posto mu potisak da elektro motor kome i nije vazno u kojoj je brzini. Jedino je smor sto tako reaguje samo u GTE modu, u normalnom modu ponasa se kao benzinac
mada razlika u potrosni (benzina) je minimalna medju modovima. Pri preticanju u pikovima vuce preko 100kW (ima samo 2 cifre rezervisano za trenutnu potrosnju) elektro deo i 25l benzinac.. 

Da li mu možda kickdown pali maksimalno ubrzavanje i van GTE moda? Na RS u smirenim modovima do tog dugmeta na kraju hoda papučice gasa ubrzava slabije, ali kad klikne gas on premošćava trenutni mod i ubrzava koliko god može.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.