Bas htedoh napisati za 11km ispod 10l je top za benzinca. Bez zezanja.Markoni napisao:Ovo je vise nego dobro za ovu prosecnu brzinu.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Bas htedoh napisati za 11km ispod 10l je top za benzinca. Bez zezanja.Markoni napisao:Ovo je vise nego dobro za ovu prosecnu brzinu.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Postoji granicni punkt izmedju at i de?kragujevac napisao: 06 Sep 2017, 21:55 Stigli nazad u Minhen u 19.00. Krenuli jutros u 05.20 iz KGa, laganicom 120-130 Kmh tempomat. Na Horgošu na obe strane granice čekali ukupno 15 minuta. Na Nickelsdorfu (ulaz u A) su malkice zagužvali pa nismo proleteli, mada nas to usporenje nije koštalo više od 3 minuta. Ulaz u D na Walserbergu još malo gužve (15 minuta). Još po jedna kolona u A i D gde su malo gnjavili.
Zelena engleska kanta je sa 4 putnika, apsolutno prepunim prtljažnikom (ja sam igrao tetris u prtljažniku) i nonstop uključenom klimom uz poštovanje propisa i par "vaspitnih" Kickdown-a u HU (umem i ja da se glupiram ako treba)trošila 8,6L/100km.
1206km za 13 sati i 40 minuta sa pauzama, prosek na TripComp1 je bio 103 koma nešto.
Pozdrav svima iz kišnog MInhena, ako ovako nastavi da pada potopiće im Oktoberfest.
Nije to klasični granični punkt.