Merenje prosečne brzine na auto-putu
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Re: Merenje prosečne brzine na auto-putu
Ako je prosečna bila 160, koliko je onda vozio oko 200? Nek ih deru baš me briga. Mogu voziti lepo Kuzmin-Šimanovci 140km ceo put i opet ta prosečna neće biti iznad 120km/h.
Na autobanu sa preporucenom brzinom nemića napisao:Pa i u bugarskoj malo malo pa patrola meri brzinu, za rumuniju ne znam ali nema ni u bugarskoj divljanja. Za 160+ km/h svuda oberes bostan....
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk

Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Pa ja to i kazem, vratice se oni ali ce normalno voziti.Floyd napisao:Ma da, sad će neko da vozi 300km duže, mnogo van autoputa da bi izbegao kaznu u Srbiji.
Pritom mogu da ih kazne i u RO plus da skinu poene jer je EU.
Ajd rekao bih da je netacno, zadnji put kroz Bugarsku sam prosao pre 3 dana vracao se iz Grcke i vozio 160+ na AP inace na nekim delovima je 140 ogranicenje i tu sam 160 vozio nijedna patrola od Kavale do Kulate, zapravo samo jedna negde na 25km pre nase granice.mića napisao:Pa i u bugarskoj malo malo pa patrola meri brzinu, za rumuniju ne znam ali nema ni u bugarskoj divljanja. Za 160+ km/h svuda oberes bostan....
Problem u BG su stacionarne kamere/radari koji mere brzinu kao i u GR, ali stavis Sygic i nema problema na 1km pre svake dobijes obavestenje, usporis prodjes.
I u povratku i ka GR ista situacija na istom mestu mislim da se zove Dragoman mesto tu su bili i u odlasku i u povratku i nijedna vise patrola bar ka ovoj destinaciji ka GR, opet kazem isao sam 160 i niko me nije zaustavio.
Inace kod nas ima tolerancija do 124km preko toga kazna.
Sent from blockhouse
Postujte saobracajne propise!!!
Ja nigde nisam video da se na rampi policajcu plaća kazna, i zato imam negativan stav.
Ne zaboravite da se na Batrovcima čekalo po 6-7h, toga unutar EU nema.
Ne zaboravite da se na Batrovcima čekalo po 6-7h, toga unutar EU nema.
Najmanji problem je suzbiti to gubljenje kartice. 50 eura je kazna ako nemas karticu na naplatnoj, pa ti gubi.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ako za 50e spases dozvolu to se isplati.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Ma zna se kad je vozilo uslo, zna se kad je izaslo, mozes da gubis karticu koliko hoces.Dani napisao:Najmanji problem je suzbiti to gubljenje kartice. 50 eura je kazna ako nemas karticu na naplatnoj, pa ti gubi.
Sent from blockhouse
Ne funkcionišu kamere u grčkoj.dusman napisao:Pa ja to i kazem, vratice se oni ali ce normalno voziti.Floyd napisao:Ma da, sad će neko da vozi 300km duže, mnogo van autoputa da bi izbegao kaznu u Srbiji.
Pritom mogu da ih kazne i u RO plus da skinu poene jer je EU.Ajd rekao bih da je netacno, zadnji put kroz Bugarsku sam prosao pre 3 dana vracao se iz Grcke i vozio 160+ na AP inace na nekim delovima je 140 ogranicenje i tu sam 160 vozio nijedna patrola od Kavale do Kulate, zapravo samo jedna negde na 25km pre nase granice.mića napisao:Pa i u bugarskoj malo malo pa patrola meri brzinu, za rumuniju ne znam ali nema ni u bugarskoj divljanja. Za 160+ km/h svuda oberes bostan....
Problem u BG su stacionarne kamere/radari koji mere brzinu kao i u GR, ali stavis Sygic i nema problema na 1km pre svake dobijes obavestenje, usporis prodjes.
I u povratku i ka GR ista situacija na istom mestu mislim da se zove Dragoman mesto tu su bili i u odlasku i u povratku i nijedna vise patrola bar ka ovoj destinaciji ka GR, opet kazem isao sam 160 i niko me nije zaustavio.
Inace kod nas ima tolerancija do 124km preko toga kazna.
Sent from blockhouse
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Bogami 2014 god od gradine do sofije je bas bilo patrola, mere brzinu, svi vozili ko po jajima, na ap samo jedna kod neke pumpe isto radar iz kola, i posle je bila jedna patrola do gr granice. Vec treca godina da nisam prolazio kroz bg, ako moze da se pegla 150 opusteno onda je super.
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Може потврђено, ја га кроз Бугарску ретко скидам испод 140 на аутопуту!
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Može opušteno da se pegla i više od 150 kmh.mića napisao:Bogami 2014 god od gradine do sofije je bas bilo patrola, mere brzinu, svi vozili ko po jajima, na ap samo jedna kod neke pumpe isto radar iz kola, i posle je bila jedna patrola do gr granice. Vec treca godina da nisam prolazio kroz bg, ako moze da se pegla 150 opusteno onda je super.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne razumem cemu toliko? Ja kad sam isao za Rim, vozio sam ceo put 130km/h na tempomatu. BMW 320D u pitanju. Lagano i opustajuce. Ne vidim zasto bih vozio vise od 150.
Nikad to nisam probao.
Moze veruj mi.mića napisao:Bogami 2014 god od gradine do sofije je bas bilo patrola, mere brzinu, svi vozili ko po jajima, na ap samo jedna kod neke pumpe isto radar iz kola, i posle je bila jedna patrola do gr granice. Vec treca godina da nisam prolazio kroz bg, ako moze da se pegla 150 opusteno onda je super.
Taj rad.zeljkokg76 napisao:Може потврђено, ја га кроз Бугарску ретко скидам испод 140 на аутопуту!
Sent from blockhouse
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ne dolaze, prolazeHeinz napisao:Doći će opet nikad.

Boringly average, but also perfect for school run mums