Witcher sam probao keca i bio mi je ocajan, te nemam volje za dvojku ni da skinem, gledao sam malo gameplay i sve na netu, deluje mi losije sve od trojke koja je za moj ukus bila savrsena ili skoro savrsena.
Dragon dogma mi nekako bzvz izgledala na prvu loptu, mozda pogledam detaljnije o cemu se radi.
Gothic serijala sam ogroman fan, bio makar, dvojku sam presao jedno 10 puta, pa tek onda keca jednom, posle kada sam nabavio gothic 3 i night of the raven nisam imao elana.
Elder scrolls fransizu sam voleo, mislim da sam u morovindu davnih dana izgubio stotine sati, posle nesto manje u oblivionu, pa sam danima igrao skyrim jos kada je izasao do mere da mi se zgadio, nabavio sam legendary edition, ali nisam izdrzao 20ak minuta

Fallout 3 mi je bio ok, razmisljao sam i o 4.
Dark souls nikada nisam probao ni minuta, a ni nemam zelju nesto, izgleda mi 90% igre rolanje i tajming.
Nabavio sam dishonored goty, gotivan je, ali grafika malo losija, dvojku sam vec skinuo ako mi legne kec, pored toga i doom (nisam ni upalio) i metal gear solid (upalio nije mi nesto na keca).
Da uzeo sam 1600 i cipovao na konzervativnih 3.8ghz sa stock coolerom, cime sam ustedeo minimum 100e razlike, a imam bolji rezultat od 1600x (mislim da su fizicki isti).