Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
Treba prvo proći Fince...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
7. pick na draft-u.
Treba igrati jednu po jednu utekmicu, ali ako treba da trzamo od Finske u basketu, onda da ga...
Treba igrati jednu po jednu utekmicu, ali ako treba da trzamo od Finske u basketu, onda da ga...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
A sto mislite da ce oni uopste da prodju Italijane.
- starac vujadin
Treba da trzamo. Igraju dobro, poletno i motivisano, a Markanena nema ko od naših da čuva pa ćemo morati to timski da rešavamo uz dosta napora. Pri tome, bez obzira na dobre krajnje rezultate, mi realno ne igramo ništa naročito, ima tu odsta slabosti i za razliku od drugih takmičenja nemamo dugačku klupu. Mogli smo da završimo i sa tri poraza prvu rundu. Naravno, da smo mi favoriti, ali moraćemo da igramo punom snagom...ako se budemo sastali jer i oni treba da pobede Italijane.Delija napisao: 08 Sep 2017, 11:02 7. pick na draft-u.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Nisam ni jedne ni druge, samo rezultate ispratio. Zbog toga i pitam, vidim vi Italijane i ne uzimate u obzir za pobedu uopsteDelija napisao:Jel si gledao Italijane?

- starac vujadin
Mogu i Italijani da pobede. Sve zavisi kako im krene, ali sada su slabiji nego inače...fale im dva bitna igrača.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Mi dobijamo Madjare.
Ono sto treba u tom mecu je da nametnemo igru kojom bi igrali dalje.
Fale nam kontre. Ne pamtim da smo igrali i dobijali a imali ovako malo kontri kao na ovom EP.
Finci na drugom terenu tesko da mofu biti ista repka. Cak i da budu nece im biti lako protiv Italije.
Gledao sam Nem-Ita, Italijani kao i Grci u nekom svom haosu. Bore se i trude, ali nije to to.
Ovako vidim taj mec: ako neko dobije lagano znaci da je "bas bio dan, a protivniku ocajan". Takva dva meca ne mogu da imaju pa dolaze na nas. Ako pak bude tezak i naporan mec (po meni veca verovatnoca) onda ce se dosta istrositi za nas. A mi imamo realno 3 lakse tekme u nizu: Englezi, Belgija i Madjarska.
Ne iframo lepo kao pre ali igramo psihicki jako stabilno. Mozda i najstabilnije. Vracamo svaki minus, prekidamo serije.
Kao i pre EP: ocekujem bilo koju medalju.
Meni je rus-hrv pravi derbi.
Ako Rusi dobiju sro mi deluje kao 55-45% sansa, Hrv mogu da se povuku i zacute.
Ako pak Hrv ustroje Sveda, onda ce fanaticno krenuti ka polufinalu i finalu.
Spanci su jaki ali protiv Hrv pokazali realnu sliku.
Ako stignem mozda probam kladionicu: Tur prolazu Spaniju.
Polufinale nam je garantovano ali da mi idemo mec po mec.
Svaka casr svim igracima, vidi se da se trude, to uvek cenim!
Ono sto treba u tom mecu je da nametnemo igru kojom bi igrali dalje.
Fale nam kontre. Ne pamtim da smo igrali i dobijali a imali ovako malo kontri kao na ovom EP.
Finci na drugom terenu tesko da mofu biti ista repka. Cak i da budu nece im biti lako protiv Italije.
Gledao sam Nem-Ita, Italijani kao i Grci u nekom svom haosu. Bore se i trude, ali nije to to.
Ovako vidim taj mec: ako neko dobije lagano znaci da je "bas bio dan, a protivniku ocajan". Takva dva meca ne mogu da imaju pa dolaze na nas. Ako pak bude tezak i naporan mec (po meni veca verovatnoca) onda ce se dosta istrositi za nas. A mi imamo realno 3 lakse tekme u nizu: Englezi, Belgija i Madjarska.
Ne iframo lepo kao pre ali igramo psihicki jako stabilno. Mozda i najstabilnije. Vracamo svaki minus, prekidamo serije.
Kao i pre EP: ocekujem bilo koju medalju.
Meni je rus-hrv pravi derbi.
Ako Rusi dobiju sro mi deluje kao 55-45% sansa, Hrv mogu da se povuku i zacute.
Ako pak Hrv ustroje Sveda, onda ce fanaticno krenuti ka polufinalu i finalu.
Spanci su jaki ali protiv Hrv pokazali realnu sliku.
Ako stignem mozda probam kladionicu: Tur prolazu Spaniju.
Polufinale nam je garantovano ali da mi idemo mec po mec.
Svaka casr svim igracima, vidi se da se trude, to uvek cenim!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Za sada bukvalno ne mogu vola da ubodu.Kornjaca Rade napisao: 08 Sep 2017, 11:44Nisam ni jedne ni druge, samo rezultate ispratio. Zbog toga i pitam, vidim vi Italijane i ne uzimate u obzir za pobedu uopsteDelija napisao:Jel si gledao Italijane?![]()
Pogledaj procenat suta koji ima Belinelli...

Lep tekst...
http://sportklub.rs/Kosarka/Eurobasket/ ... ovora.html
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
@DelijaDelija napisao:
Za sada bukvalno ne mogu vola da ubodu.
Pogledaj procenat suta koji ima Belinelli...
Lep tekst...
http://sportklub.rs/Kosarka/Eurobasket/ ... ovora.html
Gledaš li Ita-Fin?
Belineli