Dobro veče
Re: Dobro veče
Zato i imaju katastrofalne posledice, sve karton
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Interesantan kratak video o turbini i kako izgleda iznutra.
https://youtu.be/PBgaMrXg0zE
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
https://youtu.be/PBgaMrXg0zE
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
More, gde je jeftino građeno ima i rušenja (nema krova a neki zidovi polu srušeni). Video sam u jednom video zapisu ali sad ne mogu da nađem kom.
Dobar je ovaj snimak, lepo pokazuje kolika je to snaga, vetar ravna sve pred sobom:
https://twitter.com/briggsoto/status/905491237595209729
Još malo snimaka od istog lika (sa gornjeg linka):

https://s19.postimg.cc/oddif3h69/Palma ... tom_01.jpg
https://s19.postimg.cc/6m1w0n1rl/Palma ... tom_03.jpg
https://s19.postimg.cc/wwwwcupip/Palma ... tom_02.jpg
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Bilo nam dosadno pa otišli do Nike Outlet Shopa u Taufkirchenu kod Minhena, čisto da potrošimo vreme i da ja pogledam da neću da naletim na neke patičice za posao. I tako naletim na "KD 8 Kevin Durant White Midnight Navy" za 46,50€. Kulturna cena, nema šta.

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Fine su tike
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja nisam ljubitelj Nike ali ove baš fino izgledaju, a pritom su džabe i za naše prilike.
Posetite www.garaza.rs !
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Te su kod nas bile preko 20k kad su bile aktuelne, prosle godine

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da li je to samo meni čudno, ili treba poslati na posmatranje onoga koji je osmislio rotirajući prsten za kontrolu prikaza podataka na boardu, u Astri J, a verovatno i na drugim Opelima? Pa gde još ima da se podaci menjaju na taj način?!
Ima tu još zanimljivih rešenja, ali to pripisujem svojoj neukosti, po pitanju Opela. Nadam se da ću otkriti svrhu/razlog za neke stvari, ili bar da nešto jednostavno nisam shvatio dobro
Ako ništa, bar se tempomat ne gasi na pritisak kvačila, što je ekstra.
Ima tu još zanimljivih rešenja, ali to pripisujem svojoj neukosti, po pitanju Opela. Nadam se da ću otkriti svrhu/razlog za neke stvari, ili bar da nešto jednostavno nisam shvatio dobro

Ako ništa, bar se tempomat ne gasi na pritisak kvačila, što je ekstra.
Nova fora uzela maha sa tim tempomatom. O3 takođe ne gasi tempomat na kvačilo, samo na kočnicu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pedja to je prosto navika.
Kao sto u skodi moras da klikces dugme, pa da vrtis kruzic na volanu pa da potvrdis tim kruzicem, pa opet da izvrtis pod stavku.....
Deluje konfuzno, zar ne?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kao sto u skodi moras da klikces dugme, pa da vrtis kruzic na volanu pa da potvrdis tim kruzicem, pa opet da izvrtis pod stavku.....
Deluje konfuzno, zar ne?

Brzine idu u H-a !!!

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Izgubio sam te još kad sam video dugme i kružić u istoj rečenici 
Svejedno, obrtanje prstena oko ručice nije ni ergonomsko rešenje, niti je bezbedno u vožnji. Jeste lakše kada se navikneš, što je normalno. Nije da mi treba nešto posebno, nije ni neka zaje*ancija, ali mi i dalje nije jasno ZAŠTO
Da li negde piše koja je brzina zadata tempomatom?
I još jedna sitnica, a nepotrebna po meni: indikator promene brzine pomera prikaz ukupne kilometraže. Dakle, u donjem delu, po sredini, piše ukupna kilometraža, recimo 100.099km. Kada je potrebno promeniti brzinu, cifra kilomeraže se pomera u levu sranu, da bi se desno pojavila shift strelica. To su mogli da reše i bez pomeranja km.
TT

Svejedno, obrtanje prstena oko ručice nije ni ergonomsko rešenje, niti je bezbedno u vožnji. Jeste lakše kada se navikneš, što je normalno. Nije da mi treba nešto posebno, nije ni neka zaje*ancija, ali mi i dalje nije jasno ZAŠTO

Da li negde piše koja je brzina zadata tempomatom?
I još jedna sitnica, a nepotrebna po meni: indikator promene brzine pomera prikaz ukupne kilometraže. Dakle, u donjem delu, po sredini, piše ukupna kilometraža, recimo 100.099km. Kada je potrebno promeniti brzinu, cifra kilomeraže se pomera u levu sranu, da bi se desno pojavila shift strelica. To su mogli da reše i bez pomeranja km.
TT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne pise koju si zadao brzinu, a indikator je za p*cke zato ga i nemam 
Mene vise interesuje, zasto npr imam tockic za nivelaciju fara, koji nema nikakvu funkciju jer imam autonivelaciju

Mene vise interesuje, zasto npr imam tockic za nivelaciju fara, koji nema nikakvu funkciju jer imam autonivelaciju

Brzine idu u H-a !!!