Dobro veče
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Re: Dobro veče
Jel zna neko nekog majstora u NS, otisao bi neki auto da pogledam pa da neko stručan pogleda auto.
Radi se o Audiju a3 2007god, motor TDI 2.0
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Di ga je dag, nek se javi, ostavi neki kontakt
sto za njega tocza nekog drugog ako znate

-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Ako je bkd motor tj. iz serije pd motora, obavezno odradi test rashladne tecnosti na prisustvo co koji ce pokazati ako glava ima naprslinu.stefankmn napisao: 13 Sep 2017, 02:25 Jel zna neko nekog majstora u NS, otisao bi neki auto da pogledam pa da neko stručan pogleda auto.
Imao licno iskustvo sa tom generacijom motora van garantnog roka .
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Da pitam ovako hipotetički, sestra bi trebalo da ide u Nemačku kod tetke, ići će autobusom. Ali tetka rekla što ne bih išao i ja sa njom, ali sa kolima.
E sad šta je pitanje, da li biste vi išli 1200km sa kolima iz 2001. a pri tome ja sam vozač tek godinu dana, koliko imam astru. Polozio jesam davno, ali vozim tek godinu dana, pri tome to nije svakodnevna voznja, znači efektivno ne vozim puno. 6k Km sam prešao otkad je imam. Najdalje putovanje bilo 230km u jednom pravcu.
Via michelin (preko CRO jer sam u Sremu pa mi blizu) kaze 150e troskova u jednom pravcu plus pomalo imam strah od tih obilaznica oko velikih gradova da ne promasim negde nešto i eto ja sam odustao. Al me kopka, voleo bih da idem, zezanje road trip malo. :/
E sad šta je pitanje, da li biste vi išli 1200km sa kolima iz 2001. a pri tome ja sam vozač tek godinu dana, koliko imam astru. Polozio jesam davno, ali vozim tek godinu dana, pri tome to nije svakodnevna voznja, znači efektivno ne vozim puno. 6k Km sam prešao otkad je imam. Najdalje putovanje bilo 230km u jednom pravcu.
Via michelin (preko CRO jer sam u Sremu pa mi blizu) kaze 150e troskova u jednom pravcu plus pomalo imam strah od tih obilaznica oko velikih gradova da ne promasim negde nešto i eto ja sam odustao. Al me kopka, voleo bih da idem, zezanje road trip malo. :/
Ja bih išao, ali sa noćenjem negde. I navigacijom naravno.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Mislim da ti voznja autoputem nece biti problem, pratis dobro znakove i retrovizore i to je to.
Ako se brines za auto uzmi neko medjunarodno osiguranje za pomoc na putu, nije to preterano skupo, ja znam za AMS i Atlas.
Ako se brines za auto uzmi neko medjunarodno osiguranje za pomoc na putu, nije to preterano skupo, ja znam za AMS i Atlas.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Preko Mađarske bi ti bilo dosta jeftinije, mada malo dalje. Taman da se uštedi za prenoćište 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
+1
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Znam da je to pomalo lično, da ja trebam da znam koliko sam spreman, ali dobro ove pozitivne reči mi ipak znače
Sad je kasno kao što rekoh, karta je kupljena ide sestra sama, ali sledeći put pičim, samo još malo iskustva.

Zajebana su nemacka iskljucenja sa autoputa gde odmah po iskljucenju ide jedna pa druga racva.
Nisam pogresio sa navigacijom, ali je bilo cupavo. Par sekundi pre skretanja sam morao da vizualizujem.
Isto je interesantno po gradu, na primer kada iz ulice sa jednom trakom skreces levo na bulevar sa dve. Skrece se u desnu, a ne ajblizu levu vrlo cesto. Kolovoz je tako obelezen.
Nisam pogresio sa navigacijom, ali je bilo cupavo. Par sekundi pre skretanja sam morao da vizualizujem.
Isto je interesantno po gradu, na primer kada iz ulice sa jednom trakom skreces levo na bulevar sa dve. Skrece se u desnu, a ne ajblizu levu vrlo cesto. Kolovoz je tako obelezen.
Za koga je ta leva onda?
Pozdrav kolege. Moze li preporuka za neki dobar reno servis u beogradu.
Hoce drugarica da odveze auto na proveru pre kupovine.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hoce drugarica da odveze auto na proveru pre kupovine.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk