Policijski automobili

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Re: Policijski automobili

Post od igor_harris »

Verovatno bih i ja tako razmisljao da zivim u Italiji, ali posto sam jedan od finansijera tih vozila imam pravo da se zapitam.
Osim toga sto je "kontejner na tockovima" nisi dao ni jedan objektivan razlog zasto to vozilo nije adekvatan naslednik Punta, a kazes da ih ima vise.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

ddanijell napisao: Sto se saobracajne policije u italiji tice, voze alfe, seate, i ima fiata nekih ali ne fiat 500L , dok karabinjeri uglavnom voze alfe.
Inace taj 500L nije los za taxi ali dati saobracajnoj policiji fiat 500L bi bila smejurija samo tako :rofl: :rofl:
Lepo je to sto se neki brinu za nasu drzavu i fiat ali ono nije vozilo za saobracajnu policiju iz vise razloga.
Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

igor_harris napisao: 19 Sep 2017, 12:30 Ko je pominjao Grande Punto, nasa policija je do sada vozila obican Punto i ne secam se da je bilo nekih problema zbog toga. Ako se ubaci normalna motorizacija u 500L po cemu je to smejurija?
Koga briga kako izgleda, sta treba, da angazujemo Mansory da dizajnira specijalnu ediciju da se slaze uz cetvrtaste glave i kratke frizure? Kako obavljaju svoj posao nisu zasluzili ni Juga da dobiju.
Punto je generalno los kao patrolno vozilo. Slabi motori plus malo mesta. Puntici koje vozi saobracajna policija i koji su nabavljeni 2012 su 1.2 8v motori sa 59 ks. Kad ukljucis klimu leti ne mozes da se popnes uz neko vece brdo.

I ovo je prvi put da su ljudi iz struke birali vozila, a ne ministarstvo itd. I ne razumem zasto svi vicu Fiat, mi od tog Fiata nista nemamo, vise se isplate ove Skode.
ddanijell
Reactions:
Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE

Post od ddanijell »

:plusone:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Realno ne bih kupio policiji ništa bolje od Logana.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Ako nemamo nista od toga zasto je tadasnji premijer molio Putina da se izvozi u Rusiju?

A ako je to stvarno neisplativo onda tu fabriku treba zatvoriti i prica treba da se okrene u tom smeru.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Šta će radnici bez 300€/mes?
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

H4wkeye napisao: 19 Sep 2017, 13:32Punto je generalno los kao patrolno vozilo. Slabi motori plus malo mesta. Puntici koje vozi saobracajna policija i koji su nabavljeni 2012 su 1.2 8v motori sa 59 ks. Kad ukljucis klimu leti ne mozes da se popnes uz neko vece brdo.
E, nemoj da mi vređaš vozilo. :D Kaži kolegama da ponekad treba spustiti u treću ili drugu, ima taj auto još koju brzinu sem četvrte i pete. :rofl:

Osim toga, vidi kako su moji Novosađani a tvoje kolege nedavno stigli A6 sa jednim takvim "slabašnim" Puntićem: :kezo:

http://www.youtube.com/watch?v=pJ8bIzVvEro
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Hahaha :kezo: . Samo da naglasim, ja ne mislim da je Punto los auto uopste! :D Samo kazem da se lose pokazao kao policijski auto, prvenstveno zbog motora koji su uzeli. Treba nesto brze i startnije malo. A inace kao auto je Puntic skroz ok. :)

I znam za ovo, lepo ga u'vatise :mrgreen:
invictus
Reactions:
Pridružio se: 09 Apr 2017, 14:14

Post od invictus »

Geza napisao:Realno ne bih kupio policiji ništa bolje od Logana.
+1
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

igor_harris napisao: 19 Sep 2017, 13:47 Ako nemamo nista od toga zasto je tadasnji premijer molio Putina da se izvozi u Rusiju?

A ako je to stvarno neisplativo onda tu fabriku treba zatvoriti i prica treba da se okrene u tom smeru.
:plusone:

Ako se već toliko priča o Fiatu u Srbiji i on se predstavlja kao jedan od državnih prioriteta, onda SVE državne institucije treba da voze automobile proizvedene u Kragujevcu. Uopšte nije bitno koji model je u pitanju. Istovremeno, država treba žestoko da lobira za proizvodnju još jednog modela. A ne da se kupuje nešto iz strane zemlje, pa još preko posrednika.

Geza napisao: 19 Sep 2017, 13:44 Realno ne bih kupio policiji ništa bolje od Logana.
Bar bi imali veliki gepek da stave svu tu opremu. :mrgreen:
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Tako je, tu je karavan pravi karavan. :)

Slika
Slika
Slika Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Pa ovaj Rapid 1.2 TSi ubrzava od 0-100 za 14 sekundi, skoro isto kao i Punto 1.2 8V (14.3s), a ovaj drugi nema turbo. A maksimalna brzina 175 km/h (Punto 155 km/h). E al su dobili startnije i brže vozilo u p.m. :rofl:
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Trebali su Daciu Logan sa motorom iz proslog Clia RS i LPGom.

Послато са m2 уз помоћ Тапатока

Odgovori