Saša napisao: 20 Sep 2017, 16:52
Si lud Ljubitelju, ja da imam 18.000 ženio bih se odmah drugi put... Ili bih bar kupio alu-felne Puntiću...

Nešto mi govori da je ipak najbolji onaj Ubee što SSB daje džabe korisnicima skupljih paketa.
Moze i tako da se posmatra.
Ovo je jedno od jeftinijih resenja a da vrsi posao, tj da radi kako treba.
Uzmes sada i miran si 5 godina, taman ima i mogucnosti da prihvati optiku kada jednom bude sire dostupna svima.
I onda lepo imas recimo 500/100 Mbps internet za po kuci
Uvek ima ona stara, nisam toliko bogat da kupim prejeftino a sto sa opremom ove vrste poprilicno dobro odgovara stvarnosti.
Ono sto daje SBB je previse jeftino da bi valjano radilo i onda je ta situacija da kao imas na papiru brzinu pri 5 GHz a u praksi uredjaj zabada.
Ne ono slucajnost jednom u godinu dana treba da se rebutuje, mnogo cesce je problem i pocinje da ti smeta kada nesto ne radi posao za koji je namenjen.
Mikrotik isto ima svoje bubice, Router OS je pun softverskih bagova koji se redovno ispravljaju pa ga treba cesto updateovati ali je odlicna vrednost koja se dobije za taj novac.
Sve sto valja a radi dobro na 5G nije bas jeftino za nase pojmove.
nikaragva napisao: 20 Sep 2017, 15:41
Pa covek je trazio ekonomik resenje
Pa zar nije ekonomik resenje, ima li sta jeftinije sa bar priblizno takvim mogucnostima i stabilnim radom? Imas neki predlog-podeli koristan info, koristice.