Dobro veče
Re: Dobro veče
Sto ne bi sam napravio vrata?
Domino, odmah na stanju.DukeNS napisao: 21 Sep 2017, 15:00 Mala pomoc od stanovnika Bg-a... Da li mogu negde da se kupe najobicnija vrata, a da ih prodavac ima na stanju? Svi sto sam zvao rade po porudzbini tek i ceka se na njih 10-15 dana...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Da su uzeli Fiate, siguran sam da bi se ljudi i za to bunili i nasli neku manu. 

- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Pa do sada su uzimali Fiat, jel se neko bunio? Mada je i to bila ista burazerska kombinacija, ali ako nista drugo, onaj jedan kontigent se makar nije uvozio i namestio se dobar posao za KG.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sobna vrata jedino za Espace.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Stigla mi na mail ponuda za profi kurseve poslovnog engleskog i koječega još, verovatno, nije da sam čitao.
Ono što je zanimljivo je da je pošiljalac LAUNGUAGE SCHOOL..., tim slovima
Drugo, pozovem centralu RFZO, a nasnimili lika koji izdeklamuje svoje, a zatim zastane i doda hvala, pa malo tišine, pa se čuje zvuk spuštanja slušalice, sve su usnimili lepo. Izgleda su imali samo jedan pokušaj
Sačekam ja da me preusmere na operatera, a ono poruka na engleskom, da je osoba na lokalu 2008 nedostupna trenutno? Vrhunski kontakt centar. Doduše, ni to nisam očekivao 
Ono što je zanimljivo je da je pošiljalac LAUNGUAGE SCHOOL..., tim slovima

Drugo, pozovem centralu RFZO, a nasnimili lika koji izdeklamuje svoje, a zatim zastane i doda hvala, pa malo tišine, pa se čuje zvuk spuštanja slušalice, sve su usnimili lepo. Izgleda su imali samo jedan pokušaj

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
laki, floyd
se može nekako isključliti iz centralnog javnog sistema da te preko tablica pronadju (ime i prezime)? Pre 2 dana lik u Lidl se javio mojoj supruzi, čekao je ispred i mahao i posle pola sata joj slao poruke na FB. Očigledno da je video tablice Corse i našao je u javnom sistemu. Klasično sranje od sistema, stalking lvl 99.
se može nekako isključliti iz centralnog javnog sistema da te preko tablica pronadju (ime i prezime)? Pre 2 dana lik u Lidl se javio mojoj supruzi, čekao je ispred i mahao i posle pola sata joj slao poruke na FB. Očigledno da je video tablice Corse i našao je u javnom sistemu. Klasično sranje od sistema, stalking lvl 99.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

https://www.youtube.com/watch?v=7FN7B2sU79Q
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''