Ako si budeš tamo možda se i vidimo. Bolje kod F90
BMW - generalna tema
Re: BMW - generalna tema
Možda sutra posle posla a možda i u subotu ujutru krenem. Zavisi kad se vratim iz Berna sutra.
A mene niko ne zove, nema veze, nacu ja neke drugare za neki drugi sajam...
Ajde i ti. Mislio sam da si u SRB 
Idemo onda tvojim autom. Manje troši a brži je
Idemo onda tvojim autom. Manje troši a brži je
Poslednja izmena od Floyd u 21 Sep 2017, 23:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Nisam, to sledece nedelje. Necu sad da vam se ubacujem na silu, da budem treci tocak...
Uzivajte ali obavezno uradite par stvari i prenesite utiske.
Dakle, osacujte 6GT i uporedite sa G30. Osacujte X3, ubedite Floyda da shvati da mu je X3 M40i idealan.
Probite se do Porschea, osacujte Cayenna i sedite u Panameru. Uporedite Panamera enterijer sa G30.
Ja cu biti srecan ko da sam bio na sajmu!!!
Uzivajte ali obavezno uradite par stvari i prenesite utiske.
Dakle, osacujte 6GT i uporedite sa G30. Osacujte X3, ubedite Floyda da shvati da mu je X3 M40i idealan.
Probite se do Porschea, osacujte Cayenna i sedite u Panameru. Uporedite Panamera enterijer sa G30.
Ja cu biti srecan ko da sam bio na sajmu!!!
Nije na silu. Ja idem sam. Mislio sam da te zovem ali sam pročitao u sport temi da ideš u SRB... sad vidim da je sl nedelje (možda se vidimo na aerodromu
).
Razmisli pa mi javi sutra. Verovatno bih krenuo u subotu ujutru.
Razmisli pa mi javi sutra. Verovatno bih krenuo u subotu ujutru.
E ozbiljno ne mogu, ceo vikend smo u Zenevi, idemo na svadbu... (bezveze sto svadba nije dok je sajam u Zenevi
).
E pa onda ništa 
X3 M40i deluje zanimljivo ali treba ipak sačekati X4 i G20.
X3 M40i deluje zanimljivo ali treba ipak sačekati X4 i G20.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
aj na pivo u minhen, kakav sajam, sve ja vec na ulicama 
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Nemojte bre, treba da se napijete pa se pobijete...
Jel uzeo drugar G30?
Jel uzeo drugar G30?
- passenger
ma tu ne bi, al i ja tražim nekog sa frankfurt sajam, al ne bih smeo da idem sa flojdom. Pobili bi se tu kod Konstanz-a
Nije još, al sve mi neprijatno da ti kažem, uzeće dobro napakovanog 520xd :mgreen: šiber, mediteran, vtvtno drvo ko tvoje, konjak komfort sedišta, senzatek tabla, možda alkantara gore itd.
Nije još, al sve mi neprijatno da ti kažem, uzeće dobro napakovanog 520xd :mgreen: šiber, mediteran, vtvtno drvo ko tvoje, konjak komfort sedišta, senzatek tabla, možda alkantara gore itd.
Ebi ga, pogresi covek, al sta da se radi, moglo je i gore 
Vidis kako se to zavrsi kad dovedes coveka kod mene u pokusaju da ustedi na opremi, napakujem mu i Sensatec tablu i Alkantara krov
Nista, sad je red na tebe, jedan lep G30 ili X3, od volje ti, ja se necu buniti koji god da odaberes.
Vidis kako se to zavrsi kad dovedes coveka kod mene u pokusaju da ustedi na opremi, napakujem mu i Sensatec tablu i Alkantara krov
Nista, sad je red na tebe, jedan lep G30 ili X3, od volje ti, ja se necu buniti koji god da odaberes.
- passenger
Ne odustaje od senzateka nikako, svidelo mu se kod tebe, a 90% će pasti i alkantara. Još neke stvari da reši, pa naručuje.
Juče stigao našem šefu F10 koji je na slepo uzeo. Dobra oprema, webasto, hud, harman čini mi se, šiber itd. U DE 24000 eura, 2014. 100 000 km.
Uzeo bih ja njegov F10, ali slab motor i oprema nije neka. Ali 2014. godište za 22000 eura, 37kkm na satu. Odlična kupovina.
Al pogreši čovek, al ja sam nečovek
Juče stigao našem šefu F10 koji je na slepo uzeo. Dobra oprema, webasto, hud, harman čini mi se, šiber itd. U DE 24000 eura, 2014. 100 000 km.
Uzeo bih ja njegov F10, ali slab motor i oprema nije neka. Ali 2014. godište za 22000 eura, 37kkm na satu. Odlična kupovina.
Al pogreši čovek, al ja sam nečovek
Ajde Laki, ne ocajavaj, uzeces E klasu sledeci put, super je petica
Sto se kupovine tice, uvek oprema, a pogotovo kada neko vozi polagance i nikada ne stiska gas, pa nema neku realnu potrebu za jakim motorom.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
passenger napisao: 22 Sep 2017, 13:57 Ne odustaje od senzateka nikako, svidelo mu se kod tebe, a 90% će pasti i alkantara. Još neke stvari da reši, pa naručuje.
Al pogreši čovek, al ja sam nečovek![]()
To je odlicna kupovina za 22k. Jel on u AT pa ga ceni u eurima?
A ti rece da 520d ima dovoljno snage u svakom trenutku. Sta taj ima tj nema od opreme?
Meni poslije voznje sestocilindrasa nista vise nije isto
Da ima neki 2.0 R/V6 majku mu...
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Da ima neki 2.0 R/V6 majku mu...Послато са m2 уз помоћ Тапатока