Dobro veče
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Ja ne bih mogao da koristim da ovim reklama, baš je preterano
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A sta je bilo kod njih, ne pratim?
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa isprati ako te zanima 
Izbori. I kod njih su (ekstremni) desnicari zatalasali dobrano.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Meni je vrh novi tt. Baš mi tečno radi. Do duše ja sam na beti možda nije baš skroz ista verzija.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Znam da su izbori, ali nije mi to toliko interesantno da sad cackam oko toga. Ne trazim nista posebno da mi se salje, eto tako recenicu ko sto si ti napisao.Delija napisao:Pa isprati ako te zanima
Jedino sam danas vidio na ATV aplikaciji neki konfuzan naslov, valjda je Merkel pobjedila. Pa me interesovalo sta je drugacije - ispade da je vece ucesce neke radikalne partije.
Delija napisao: 24 Sep 2017, 23:15 Pa isprati ako te zanima
Koliko sam razumeo, desnicari jesu-ali ne bas ekstremni.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Nisu to uopšte ekstremni desničari, niti su ikada bili. Kao i svuda u svetu, ono što stranke kokodaču u predizbornoj kampanji se posle izbora relativizuje, tako da od AfD-a nema apsolutno nikakve opasnosti po nemačku vladu. Koaliciju sa apsolutnom većinom će skoro sigurno praviti CDU-FDP-zelena stranka, s tim što će koalicioni razgovori biti dosta teški zbog toga što su neki ciljevi/stavovi CDUa dijametralno suprotni u odnosu na zelene. AfD(desničari) ostaju kao deo folklora u Bundestagu, jer će svakako ispadima i popaljivim govorima nastojati da na sebe navuku još više medijskog prostora. A Merkel&Co će nastaviti dalje, kao i do sada i ja lično ne mislim da će bilo šta preterano da se promeni u politici. Male promene svakako, ali neka sistemska pomeranja neće sigurno da se dese. I ne moraju, i ovako je sasvim OK.
AfD će četiri godine da "zabavlja" javnost, posle toga će nestati sa političke scene i vratiti se tamo gde joj je do sada bilo mesto.
Ovaj skok rejtinga su doživeli samo i isključivo zbog izbeglica koje su puštene u zemlju 2015. godine. Najverovatnije je i Merkel shvatila da je ta "o-ruk" akcija bila pogrešna, i zbog toga su posle nikle ogradice po Evropi. To joj se viće neće desiti, bar ne u obimu u kom se desilo 2015. godine. Izbeglice i dalje dolaze u Evropu, ali sada u daleeeeeko manjem broju i mnogo su više kontolisane nego pre dve godine.
Sve u svemu, neće se u Nemačkoj desiti ništa, sve će da ganjaju po starom, i treba tako. Uspeh im daje za pravo.
AfD će četiri godine da "zabavlja" javnost, posle toga će nestati sa političke scene i vratiti se tamo gde joj je do sada bilo mesto.
Ovaj skok rejtinga su doživeli samo i isključivo zbog izbeglica koje su puštene u zemlju 2015. godine. Najverovatnije je i Merkel shvatila da je ta "o-ruk" akcija bila pogrešna, i zbog toga su posle nikle ogradice po Evropi. To joj se viće neće desiti, bar ne u obimu u kom se desilo 2015. godine. Izbeglice i dalje dolaze u Evropu, ali sada u daleeeeeko manjem broju i mnogo su više kontolisane nego pre dve godine.
Sve u svemu, neće se u Nemačkoj desiti ništa, sve će da ganjaju po starom, i treba tako. Uspeh im daje za pravo.

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Eto čovek je upućen obzirom da živi tamo pa je lepo objasnio, hvala.
Dalje nastavljamo bez politike na forumu, nebitno čiji su izbori u pitanju. Hvala.
Dalje nastavljamo bez politike na forumu, nebitno čiji su izbori u pitanju. Hvala.
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ima li na forumu možda neki advokat koji se bavi obligacionim pravom? Imam nekih problema kod prepisa stana sa prethodnog vlasnika na mene, pa mi treba savet šta da radim. Nije problem ni da platim uslugu, naravno. 

Paja?
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Uros
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3