Banke - odabir, utisci...
Re: Banke - odabir, utisci...
Mnogo brze i jednostavnije je placanje preko Intezine mobilne aplikazije za androi telefon,Dovoljuno je da ukucas sifru kad se ulogujes i istu kad placas.
Ovo je prica za placanje na sajtovima, ne za e-banking. Inace slazem se, mnogo je bolje preko aplikacije.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Stigla mi je ponuda za MTS kredit, poštom. Verovatno nisam jedini.
Nije bitna plata, kreditni bito, niti administrativna zabrana, samo da prihvatim i otvoriće mi račun u mts banci (bez održavanja).
Isplata kredita je uz postpaid račun za mobilni.
Ima da krenu kao sa CDom Zdravka Čolića - uz prašak za veš i još tri MTS broja gratis. Dupli CD - kompilacija najvećih hitova - gratis Kredit i neograničen broj MTS brojeva, samo da se broji.
Nije bitna plata, kreditni bito, niti administrativna zabrana, samo da prihvatim i otvoriće mi račun u mts banci (bez održavanja).
Isplata kredita je uz postpaid račun za mobilni.
Ima da krenu kao sa CDom Zdravka Čolića - uz prašak za veš i još tri MTS broja gratis. Dupli CD - kompilacija najvećih hitova - gratis Kredit i neograničen broj MTS brojeva, samo da se broji.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nisi jedini a neki dan u intesi, gospođi na šalteru pored prosipaju priču kako joj je odobren keš kredit kao posebnom klijentu, samo da potpiše, ova u čudu jer nikakav zahtev za kredit nije podnela. Onda kreće priča kako vode računa u korisnicima i samo privilegivani imaju mogućnost da tako budu odabrani, ova ih odjeba na keca. Baš su nisko pali..
- pedja
- član 001
Ja sam im odavno rekao da mi ne spominju kredite, dok ih ne pitam, jer svaki put na šalteru kažu kako imam ponudu za kredit, bla bla...
Isto kao i da me ne zovu, osim ukoliko nije nešto hitno/bitno vezano za moj račun. Generaliju sam pripretio da ću tužiti i njih i Intesu, ukoliko me još jednom nazovu i ponude nešto. Čak me ni oni iz Moderne (Dormeo) više ne zovu, kada sam im pojasnio neke stvari. Milina jedna
Isto kao i da me ne zovu, osim ukoliko nije nešto hitno/bitno vezano za moj račun. Generaliju sam pripretio da ću tužiti i njih i Intesu, ukoliko me još jednom nazovu i ponude nešto. Čak me ni oni iz Moderne (Dormeo) više ne zovu, kada sam im pojasnio neke stvari. Milina jedna

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Mili moji, da li neko zna da li neka banka ima u ponudi karticu za internet placanje za dz? Imam kod Inteze internet karticu, ali mi je istekla i novu hoce da mi naplate 800 dindzi, bezobrazluk...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
I meni je istekla u Intesi, i stalno dobijam SMS da mogu da preuzmem novu, ali niko ne spominje 800 rsd.
Koliko se secam ako neko hoce a dobije bas novu karticu (da nije stara produzena), bilo je 800 din, a xa automatsko produzenje postojece fraj...
Koliko se secam ako neko hoce a dobije bas novu karticu (da nije stara produzena), bilo je 800 din, a xa automatsko produzenje postojece fraj...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Traži kod njih (Intese) Visa Electron debitnu karticu, koliko mi je poznato njeno izdavanje je besplatno (ne plaćanja se ni održavanje računa) a funkcioniše identično kao i Visa Internet, samo je još bolja jer sa njom radi više "platnih procesora" (možeš i da plaćaš svuda sa njom napolju).
http://www.bancaintesa.rs/stanovnistvo/ ... .1676.html
Evo ovde i objašnjenje o toj kartici:
http://www.internetzarade.com/platne-kartice/
http://www.bancaintesa.rs/stanovnistvo/ ... .1676.html
Evo ovde i objašnjenje o toj kartici:
http://www.internetzarade.com/platne-kartice/
Nego je l' moguce da sifra (PIN) za karticu bude sa 6 cifara? Tako mi pise, prve 2 su 0. E sad, ja juce probao u prodavnici nekoj poslednje 4 cifre i kaze pogresna sifra. Danas razmisljam, nije valjda da sam trebao da upisem i te dve nule?
Edit: Dobih info. PIN ostaje stari, ovo je neki drugi broj.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Edit: Dobih info. PIN ostaje stari, ovo je neki drugi broj.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Koliko obicno kod Intese traje izdavanje nove kartice? Zahtev sam podneo 24. Avgusta i dalje mi ne stize, zvao ih , kazu cekaj sms obavestenje...jel moguce da vise od mesec dana traje izrada?
Tapatalk
Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
desetak dana meni
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Sad sam zvao call centar, Internet kartica je 800 din, a otvoris novi racun i Visa electron karticu kosta 0.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Telenor ili Mts banka onda, uz račune bez održavanja ide trošak izrade kartice od 500din i 30din provizija na transakciju. Telenor ima prednost multivalutnih bankomata...
- pedja
- član 001
Ukoliko si imao transakcije tokom tri meseca, pre poslednjih 30 dana, automatski je obnavljaju.ikac2000 napisao: 25 Sep 2017, 17:58 I meni je istekla u Intesi, i stalno dobijam SMS da mogu da preuzmem novu, ali niko ne spominje 800 rsd.
U suprotnom je gase, što sada podrazumeva i 800 dinara za novu.
@dragvorl
pitanje je oce li raditi elektron na netu.
pitanje je oce li raditi elektron na netu.