Floyd napisao:Kakva je to glupost... izbace M5 sa "običnim" i sportskim auspuhom
Posle godinu dana će izbaciti Competition sa 700 ks i 3s do 100 i tako sprdaju kupce.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
Lepo ja rekoh...
Sto bi prepustali akrapovicu i slicnima celo trziste ljudi koji hoce da imaju malo bucniji m5?
Zato što bi M trebao da bude vrh, bez kompromisa. I ja kapiram da hoće deo kolača od tjunera ali opet će ljudi kupovati Akrapovič koji je već postao stvar prestiža u tom svetu.
Evo par sličica...

Evo par sličica...

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Bolestan auto
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sta mu je ? 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Sve je vrh ali rucica menhaca deluje preveliko, nekako se ne uklapa u ceo enterijer. Sta ti miskis Floyde iz prve ruke,? Mozda deluje tako na slikama samo
I meni iz nekog ugla deluje čudno, kao da je bila jedna ručica na koju du zalepili još jednu
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
To su nakalemili tako ružno da bi onda u ponudi dodatne opreme verovatno imali još četiri druge opcije manjih/tanjih/lepših/whatever ručica menjača, koje će onda da koštaju +1K€.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Nisam primetio da je prevelika, super leži u ruci. Sedišta su vrhunska. Koja idealna kombinacija sportskih i komfort sedišta. Ona u Panameri turbo su za klasu loša.ROCK napisao:Sve je vrh ali rucica menhaca deluje preveliko, nekako se ne uklapa u ceo enterijer. Sta ti miskis Floyde iz prve ruke,? Mozda deluje tako na slikama samo
Ne sumnjam da lepo lezi u ruci ali ipak mi je nekako cudna. I u Panameri mi se ne svidja npr. Jel ima da se biraju vise vrsta sedista ili samo su ta trenutno u ponudi?
Isporuciti m5 fabricki da se cuje kao da ima akrapovica bi bilo malo previse zato je dobro sto su ostavili izbor. A opet ako ti je to zelja sto bi se sad ti smarao i ugradjivao akrapa kad lepo mozes samo da stikliras. Ok bice onih koji ce i dalje to raditi al ovako im uzimaju dobar procenat.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Bas tako.
Bezveze je sto i za M Performance delove kod obicnih BMW-a moras naknadno da se zezas iliti vecinu ne mozes da "stikliras" prilikom konfigurisanja / pazara.
Bezveze je sto i za M Performance delove kod obicnih BMW-a moras naknadno da se zezas iliti vecinu ne mozes da "stikliras" prilikom konfigurisanja / pazara.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Odlicno je to sto su uradili.
Sto vise izbora to bolje. Treba i u gomilu modela da ubace opciju sportskog auspuha u konfigurator. Znaju oni dobro tacno za koje treba, za one koje nude naknadno M performance.
Sto vise izbora to bolje. Treba i u gomilu modela da ubace opciju sportskog auspuha u konfigurator. Znaju oni dobro tacno za koje treba, za one koje nude naknadno M performance.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Pati sto nije mojrade74 napisao:Sta mu je ?
Sent from mTalk