Pa da te lepo sluzi do izlaska iP X

Inače, kineski sistem ima satelite samo iznad Istočne Azije. Japanski je valjda tek u fazi razvoja, isto namenjen njihovom regionu. Galileo će biti globalan, ali nije završen (i ne zna se kad će biti). Jedini zaista globalni satelitski navigacioni sistemi koji trenutno rade su GPS i GLONASS. Preporučuje se da ko je u Rusiji koristi GLONASS, jer ima bolju preciznost na severnim širinama, a takođe GPS-u iznad Rusije ne treba verovati. Dešavalo se da ga Amerikanci jednostavno ugase, a ne bi me čudilo i kad bi namerno slali pogrešne podatke. Ameri takođe gase civilni GPS iznad područja u kojima trenutno izvode vojne akcije, ili se plaše da bi teroristi mogli da ga koriste za navođenje svojih projektila. Npr. u Iraku je od 2003. često nestajao signal u pojedinim oblastima.HKS napisao: 25 Sep 2017, 19:31 U objasnjenju kako GPS radi nisu naveli, prvi pasus. Japanac mladji i manje satelita ima od BDS, vjerovatno ovaj Broadcom podrzava taj pa su njega naveli, iako su pisali nesto uopsteno. Ali nebitno.
Osetan skok sa ip6. Bio je red da ga promenim posle 3 godine
Fala
I koji je ukupno bolji tel?Kabal napisao:Zadnjih dana koristim U11 umesto S8+ cisto poredjenja radi, telefon je zmaj u svakom pogledu, ne znam da li sam koristio brzi telefon.
Takav je plannidza napisao: 26 Sep 2017, 09:22 Zameni bateriju na IP6 ako ne ide u oglase. Odličan je to uređaj i dalje.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Lep je telefon koji bar malo liči na SamsungDay Walker napisao:Vec je zabrljan ceo, al istrpecu zbog lepote
Mrtva trka...S8+ ima zivlji ekran sa jarkim bojama, U11 je svedeniji po tom pitanju, sve je stvar navike. Baterije su obe korektne, izdrze ceo dan, kamere su mi skoro iste, ne primecujem neku razliku.Laki021 napisao: 26 Sep 2017, 09:23I koji je ukupno bolji tel?Kabal napisao:Zadnjih dana koristim U11 umesto S8+ cisto poredjenja radi, telefon je zmaj u svakom pogledu, ne znam da li sam koristio brzi telefon.
Interesantnosnork napisao:Inače, kineski sistem ima satelite samo iznad Istočne Azije. Japanski je valjda tek u fazi razvoja, isto namenjen njihovom regionu. Galileo će biti globalan, ali nije završen (i ne zna se kad će biti). Jedini zaista globalni satelitski navigacioni sistemi koji trenutno rade su GPS i GLONASS. Preporučuje se da ko je u Rusiji koristi GLONASS, jer ima bolju preciznost na severnim širinama, a takođe GPS-u iznad Rusije ne treba verovati. Dešavalo se da ga Amerikanci jednostavno ugase, a ne bi me čudilo i kad bi namerno slali pogrešne podatke. Ameri takođe gase civilni GPS iznad područja u kojima trenutno izvode vojne akcije, ili se plaše da bi teroristi mogli da ga koriste za navođenje svojih projektila. Npr. u Iraku je od 2003. često nestajao signal u pojedinim oblastima.HKS napisao: 25 Sep 2017, 19:31 U objasnjenju kako GPS radi nisu naveli, prvi pasus. Japanac mladji i manje satelita ima od BDS, vjerovatno ovaj Broadcom podrzava taj pa su njega naveli, iako su pisali nesto uopsteno. Ali nebitno.
Biće to bolje sad kad ih je kupio GoogleKabal napisao:Oba su odlicna telefona, stvar licnih afiniteta koji ce da se koristi ali mislim da HTC ima toliko love za marketing kao Samsung pa da isforsira svoj proizvod da bi oduvao S8+ na trzistu.
Onda dizes ruke od iP.Kabal napisao: 26 Sep 2017, 10:53Mrtva trka...S8+ ima zivlji ekran sa jarkim bojama, U11 je svedeniji po tom pitanju, sve je stvar navike. Baterije su obe korektne, izdrze ceo dan, kamere su mi skoro iste, ne primecujem neku razliku.Laki021 napisao: 26 Sep 2017, 09:23I koji je ukupno bolji tel?Kabal napisao:Zadnjih dana koristim U11 umesto S8+ cisto poredjenja radi, telefon je zmaj u svakom pogledu, ne znam da li sam koristio brzi telefon.
U11 daleko brzi u radu, mnogo fluidnije radi..daleko od toga da je S8+ spor (brz je prilicno), ali ja brzi telefon od U11 nisam koristio.
Senzor otiska na U11 radi maestralno i bez greske, S8+ treba da se ugleda na njih i stavi takav senzor.
Oba su odlicna telefona, stvar licnih afiniteta koji ce da se koristi ali mislim da HTC ima toliko love za marketing kao Samsung pa da isforsira svoj proizvod da bi oduvao S8+ na trzistu.
Hvala.Floyd napisao: 26 Sep 2017, 10:26Lep je telefon koji bar malo liči na SamsungDay Walker napisao:Vec je zabrljan ceo, al istrpecu zbog lepote
Ja bih lično sačekao 8 samo zbog Qi. Ne ide da to nemaš u 2017. na telefonu koji košta kao dobar laptop.
Čestitam u svakom slučaju![]()