Sent from my SM-G935F using Tapatalk
carov2 napisao: 23 Sep 2017, 17:43 Ček, 520d je slab Passenger-u, a meni nije? Šta sam ja, neka s*sa?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nisam uopste video da se pisalo o tome. Stvarno sam usao najvise iz razloga da ga "opipam" jer znam da se nasiroko pisalo o vrhunskom kvalitetu. Auto jeste odlican, al' ono, nisam tu video neki spektakl sto se tice kvaliteta. Spojevi koze su naborani na nekim mestima, za neke prekidace za koje sam mislio da su alu bili su ustvari plastika itd.Laki021 napisao:[Deder Markoni, nemoj kenjas
Da nije postenog pisanja na ovom forumu za 100 god ne bi skontao tu skrivenu plastiku unutar te kutije koja je najgori deo na autu a ti bas slucajno to slikao
Pa na neki nacin i jeste. Skuplja registracija, veca potrosnja, vjerovatno i odrzavanje skuplje (diskovi i plocice vece i sl).Xepoj87 napisao:6 cilindara "premium"...eh, kakvo je vreme doslo
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Postavio si kriterijume kao u tenderu u javnom preduzeću. Bitno je da ja uđem u premium klub a ostali mogu da ostanu u blatuLaki021 napisao:Dakle samo primerci sa benzinskim motorima sa 6 ili vise cilindara bi dobili "premium" oznaku.