Youtube
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Youtube
sta se*es, pa ti zamalo na robiju da posaljes onog lika kod SisaDay Walker napisao:Ala dovatise mucenika..

- Day Walker

Uvek nam se kod sisa desavaju takve stvari... jedino sinoc bilo mirno

Brzine idu u H-a !!!

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kakva fora, syebali ga plastični/mekani branici. Znači pri većoj brzini bi bili kobni, tj ishod bi bio smrtonosan... 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ovo je jednom u milion slučajeva, kao ona tetka što je prevrnula Škodu o kapiju. A, što svi kuliraju, kao žuri im se pa ne mogu da stanu i vide mogu li pomoći.
- Day Walker
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa da, a to zbog mekanih branika koji su ugibanjem dopustili kontakt točkovima... 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
To pomaganje samo kod nas forsiraju i prete kaznama.Sloba napisao:Ovo je jednom u milion slučajeva, kao ona tetka što je prevrnula Škodu o kapiju. A, što svi kuliraju, kao žuri im se pa ne mogu da stanu i vide mogu li pomoći.
U svetu kada vidiš tako nešto lepo samo pozoveš pomoć i ništa ne pipaš jel možeš debelo da nahebeš ako povređenog još više povrediš ili naneseš veću štetu.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Teško je suditi o nečijoj inteligenciji, ali ovo je čist primer idiotizma.
http://www.youtube.com/watch?v=BelJagMM ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=BelJagMM ... r_embedded
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...