Dobro veče
Re: Dobro veče
Ako meta beži, onda nema reči o samoodbrani.
I za bezopasnija rukovanja se ide na obuku a kamoli za uputrebu oruzja.
Mislim na uredjena društva.
Ili misliš da je policajac iz ove naše priče trebao da čeka na siguran ranjavajući hitac, dok, sad pokojni, vitla i puca iz dva pištolja?
I za bezopasnija rukovanja se ide na obuku a kamoli za uputrebu oruzja.
Mislim na uredjena društva.
Ili misliš da je policajac iz ove naše priče trebao da čeka na siguran ranjavajući hitac, dok, sad pokojni, vitla i puca iz dva pištolja?
Samoodbrana je druga stvar, ovde je reč o tome kako policija neutrališe naoružanog napadača.
Može i da beži od policije, ali šta ako ide da ubije nekog drugog?

Ђенерал Јанковић
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Suština je da nije to tako lako, u momentu odreagovati pravilno, proceniti šta napadač smera, da li ga samo onesposobiti ili pucati da ga ubiješ. Svakako ako drži dva pištolja uperena u tebe da bi svako pucao da ga ubije. No, uopšteno kada su takve situacije u pitanju, ono što gledamo na filmu i ono što se dešava u stvarnosti nikakve veze nemaju.
Posetite www.garaza.rs !
Govoriš sa pozicije amatera, običnog gradjanina, koji vatreno oružje uzima u ruku sa strahom i neznanjem.
Obučena lica, naoružana lica MUP-a, oružjem rukuju po automatizmu a na obukama ih uče i treniraju kako postupiti u kriznim momentima.
Opet kažem, mislim na uredjena društva.
Obučena lica, naoružana lica MUP-a, oružjem rukuju po automatizmu a na obukama ih uče i treniraju kako postupiti u kriznim momentima.
Opet kažem, mislim na uredjena društva.
Kod nas je smehotresno, dobro je ako sebe ne upucaju posle silne obuke, a mislim da i u "uredjenim" drustvima nije preterano bolje.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nisam ni sumnjao.

Imadoh sledecu situaciju juce: Vracam se iz Bgd-a, negde pre Stepojevca ukljucuje se kamion ispred mene( fap 1213
). On vozi 40km/h, prolazimo tablu gde pise Stepojevac i 50km/h ogranicenje. Na pravini gde je isprekidana traka pocinjem da ga preticem, i na sred preticanja vidim skodu superb kako me snima radar. Verujem da sam ubrzao do nekih 70 dok nisam pretekao i vratio na 50. 300 metara odatle stoji pandur pored auta, nije me zaustavio. Sta mislite, da li ce mi stici kazna? Znam da sam napravio prekoracenje, ali jednostavno nisam mogao sa 50 da ga obidjem. 

Сад му није ништа...
Ako te nije zaustavio, ne verujem da ce ti stici, skapirao je sta se dogodili verovatno i zato te nije zaustavio i pisao kaznu.
Moje misljenje.
Sent from out of space
Moje misljenje.
Sent from out of space
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Zavisi na koliko je radar bio podesen, i u toku preticanja da li je pored kamiona uopste uspeo da detektuje ispravno tvoju brzinu (ocito ne).
Da je okinuo radar i snimio tablicu mislim da bi morali da te zaustave, jer rekose bese da ne moze da se brise i da moraju da pravdaju svako prekoracenje koje je ubelezeno ?!
Ili sam nesto pobrkao...
Da je okinuo radar i snimio tablicu mislim da bi morali da te zaustave, jer rekose bese da ne moze da se brise i da moraju da pravdaju svako prekoracenje koje je ubelezeno ?!
Ili sam nesto pobrkao...
I ja se nadam da nece stici jer me nije zaustavio. Bukvalno sam 30-40 metara pre njega poceo da preticem, pa nije stigao mozda da detektuje. Kakav maler, kupim auto, krenem kuci i desi se. Mada ni kazna nije velika za prekoracenje do 20.
Predstavicu auto u garazi, samo da napravim krstene slike. Ubi kisa ceo dan. 

Сад му није ништа...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nece sigurno.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Do 70kmh ti je 2500din ako platiš u roku od nedelju dana, tako da nije strašno. Ali ako je 71kmh tu je već mnogo veće zezanje. Ali i ja mislim da te nisu snimili, verovatno im je radar bio naciljan na traku gde je kamion a ne na onu pored.
Mislim da nisam mogao razviti vecu brzinu od 70, jer je on prilicno sporo isao. Videcemo sta ce biti 

Сад му није ништа...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...