Sad sam zbunjen, odluci se vec jednom sta hoces da postanes u zivotu!!!Day Walker napisao: 26 Sep 2017, 11:46 Pa to je downgrade!
Ma kakva autoindustrija, ne bih se zadržavao ovde.
Meni je autoindustrija bas cool, rado bih se petljao sa time

Sad sam zbunjen, odluci se vec jednom sta hoces da postanes u zivotu!!!Day Walker napisao: 26 Sep 2017, 11:46 Pa to je downgrade!
Ma kakva autoindustrija, ne bih se zadržavao ovde.
Sve bezicne koliko sam ukapirao pakuju dole ispred menjaca, tako da dok je telefon na punjenju nije na prakticnom mestu (daleko je od oka).
Evo sta sam sebi nabavio pre 10ak dana. Skroz kulturiska resenje, Nillkin magnetni nosac i punjac.Day Walker napisao: 26 Sep 2017, 11:39 I dalje mi je klasično punjenje bolje, ipak možeš da koristiš fon dok se puni.
invictus napisao: 25 Sep 2017, 21:20 Li jon bateriji ne steti drzanje na punjacu, vec punjenje iste do kraja.
Bateriju punite do 85% i duze ce vam trajati, mozete je puniti i kad dodje na 20% ili manje ma bilo kad, samo je bitno da ne punite do 100%.
Eto, to vam je istina o Li-jon baterijama, tako da slobodno je drzite na punjacu, ne steti ali je skidajte najkasnije na 91-93% punjenja iste.
Ukoliko zelite da vam duze traje ista.
Hoćeš da mi pošalješ jedan samolepljivi magnet?ddanijell napisao:Sve bezicne koliko sam ukapirao pakuju dole ispred menjaca, tako da dok je telefon na punjenju nije na prakticnom mestu (daleko je od oka).
Evo sta sam sebi nabavio pre 10ak dana. Skroz kulturiska resenje, Nillkin magnetni nosac i punjac.Day Walker napisao: 26 Sep 2017, 11:39 I dalje mi je klasično punjenje bolje, ipak možeš da koristiš fon dok se puni.
Jednom rukom stavljas i skidas sa punjaca, magnetno drzanje (drzi odlicno) , i telefon je u vidnom polju.
Sa alliexpresa naruceno, $24usd , stiglo za 10ak dana. Uz punjac stizu 6 okruglih samolepljivih limcica i 1 potkovica.
Radi se o standardnom wireless chargeru , nije fast charger. Tacan naziv modela: NILLKIN PC006
Proizvodjaci znaju pa tako (oni bolji) naprave, da punjenje i praznjenje bude optimizovano po trajnost baterije. Baterija se odrzava na nesto nizem naponu od maksimuma iako se drzi stalno na punjenju.ljuba napisao: 27 Sep 2017, 21:00 Znam da mi laptop to stalno radi, telefon nikada nisam drzao stalno na punjenju...
Saša napisao: 27 Sep 2017, 21:18 Alo ljudi, šta god da joj radite dve godine će izdržati, a posle toga ćete verovatno ionako menjati telefon. Prema tome - opušteno...![]()