Darko napisao:Veci karabudz verovatno u zivotu niste videli. Covek je sam ovo napravio od passata. Ne znam kako je prosao tehnicki ili dobio neki atest
Inace video sam ga da je jednom prilikom nabacio nazad 2 nova mercedesa (jedan na prikolici) (mislim da su bila 2 nova glk)
On i onaj puntac sa nadogradjenom kabinom su pobednici. Nije mi jasno kako prodju tehnicki.
Drugar je danas uzeo u test 3008, bivsi sef mu nudi. Motor 1.6hdi 120ks automatik. Bas simpatican autic, osakacen sa automatikom malo ali jbg. Bas cima kad prebacuje u drugu. Dobru opremu ima, navigacija lepo radi. Fali mu panorama, koza, JBL. Parking senzori su spori, kasno reaguju. Da nije isao mic po mic, raspalio bi auto otpozadi. Kad namesti vozacko sediste prema sebi, pozadi ne moze da se smesti (1.91m je visok). Seli mi pozadi da uporedjujemo prostor sa merivom kad gdin. sef zakljucao deciju bravu pozadi. Morao sam da se izuvam da bi presao napred da otvorim.
shandu90 napisao:Drugar je danas uzeo u test 3008, bivsi sef mu nudi. Motor 1.6hdi 120ks automatik. Bas simpatican autic, osakacen sa automatikom malo ali jbg. Bas cima kad prebacuje u drugu. Dobru opremu ima, navigacija lepo radi. Fali mu panorama, koza, JBL. Parking senzori su spori, kasno reaguju. Da nije isao mic po mic, raspalio bi auto otpozadi. Kad namesti vozacko sediste prema sebi, pozadi ne moze da se smesti (1.91m je visok). Seli mi pozadi da uporedjujemo prostor sa merivom kad gdin. sef zakljucao deciju bravu pozadi. Morao sam da se izuvam da bi presao napred da otvorim.
Ima vec puga u familiji (sestra mu vozi 308), pa ima proverenog majstora. Ja mu kazem da resi prvo toyotu pa da pljune lovu, posto ce ga auto cekati. Sefu nije hitno da prodaje, rekao je da ce ga cekati za pare.
Gadno ga je i videti. Odsekli mu zadji deo kabine (kao kad bi pravio pik-ap od njega) pa ubacili pola metra lima i onda to što su odsekli zavarili ponovo na to dole. I tako dobili kao neki pik-ap sa povišenim zadnjim delom. . Tražio sam sliku po Netu ali nema nigde. Isti kao moj, crven, Classic.
Meni je kod pasata slepa interesantno to kako sa tim motorom (dizel je. Cuje se kao kao fabricki 1.6d) povuce tu svu gvozdjuriju na sebi sa sve natovarenim autom. Ajde i to nekako, nego kako jos na sve to povuce jos i jednu prikolicu sa autom na sebi.