Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Re: Ne brže od života!

Post od ivancho »

Grrrrr :glavomuzid: i posle clanak u novinama sleteo sa puta ili okrenuo se ili....iz nepoznatih razloga. Koji bre nepoznati razlozi. Dodje covek na trap, pritom mislim da gume u formuli imaju saru, njegove su glatke (ne preuvelicavam) sa jedne spoljasnje strane pukao gazni sloj i pocele zice da se vide. "Molim Vas da mi napravite trap, znate idem veceras a put" , Kakav bre trap, kakav put :censored: , covece vidis li ti gume. Samo do Uzica da odem..... Naravno da gume nije promenio i eto Vam ziva opasnost na putu :besan:
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

iggyboy napisao:oko 18 sati , malo pre strasan udes, skoda presla na suprotnu traku i direktno udarila u kamion,za vozaca kamiona ne znam kako je ali vozacu skode nije bilo spasa , slikao mobilnim u zurbi,zaobilaznica oko Pozarevca
SlikaSlikaSlika
Jel to mrtav covek unutra!? :trljamoci:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Jbm li ga, kakvo ti je to pitanje? :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Da, to je mrtav čovek.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Ja i dalje pokusavam da shvatim kako neko moze da u ovakvom trenutku u necijim zivotima izvadi aparat i slika...
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Aj ne preteruj. Čovek je imao najbolju nameru da na forumu prikaže još jednu gadnu saobraćajku. Pitanje je i da li je shvatio da se na fotografiji vidi vozač škode.
Meni je gadno kad novine objave ovakvu fotografiju jer to gledaju i čitaju i deca.
Nego, šta je trebao da radi kad su već stigli vatrogasci i verovatno hitna pomoć?
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Nisam video novine gde se vidi mrtav covek za volanom, ispred ovakvih slika treba uvek objaviti da je sadrzaj potresan.
Nisam gadljiv ni najmanje, nego jednostavno uvek se bar malo saosecam sa ljudima. Mozes ti da pricas sta hoces, ali ovo je cist dokaz dokle smo dogurali.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ne, ovo je cist dokaz sta se desava na ulici. Po meni ovakve slike mogu da deluju samo preventivno...

Idiotski bi bilo da se on nasao prvi na licu mesta, pre hitne pomoci i policije, pa da je slikao umesto da pruzi ili pozove pomoc...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Dusan napisao:Nisam video novine gde se vidi mrtav covek za volanom, ispred ovakvih slika treba uvek objaviti da je sadrzaj potresan.
Nisam gadljiv ni najmanje, nego jednostavno uvek se bar malo saosecam sa ljudima. Mozes ti da pricas sta hoces, ali ovo je cist dokaz dokle smo dogurali.
Imas tekst iz novina sa slikom tela u kombiju par strana unazad
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

viewtopic.php?f=35&t=58&start=780#p71262
Slika Viana sa sve vozačem koji je na sreću preživeo,je iz nekih novina.
Što se foruma tiče slažem se sa Next-om da ih treba objavljivati, ali nemam ništa protiv da se napiše i upozorenje.
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Polako Dušane, nije sve tako crno.....danas na Youtubu videh klip, naravno iz Rusije, na kojem se vidi isprevrtan SUV-e, razbijen, putnici poispadali iz njega (i deca naravno) i uplakanu majku koja sedi nasred puta pored deteta koje "daje" znake života. Veruj mi da je to 10 puta potresnije od ovog prizora. :(
Naravno da objavljivanje ovakvog sadržaja (uz upozorenje) ima smisla objavljivati iz vaspitnih razloga, kako bi ljudi imali svest o tome koliko je "voziti auto" ozbiljna stvar i da za tu radnju treba imati određenu dozu zrelosti i svesti.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ovo je potresna prica, sad sam se najezio kad se samo setim!!!

Ovo su situacije koje mogu da nas zadese bilo kada u zivotu.
Licno sam dva puta prisustvovao nesrecama sa smrtnim ishodom.
Prvi put je u pitanju bio motociklista koji je podleteo pod tockove trolejbusa i njemu na zalost nije bilo spasa.
Drugi put automobil koji je izgubio kontrolu, izleteo sa puta, prepolovio preko bandere i uleteo medju trafike sa pet mladih osoba unutra od kojih je jedna na licu mesta ostala mrtva (decko od 20ak godina).
Ovo pisem iz prostog razloga jer se dogadjaj odvio u blizini stanice gde gde je bilo bar 10ak ljudi koji su videli scenu a samo smo ja i jos jedan lik prisli i pokusali da pomognemo povredjenima ostali su bili nemi posmatraci.
Fora je bila sto je automobil bio toliko unisten da preziveli nisu mogli da izadju, uspeli smo da otvorimo jedna od poslednjih vrata, izvadimo preminulog koji je ostao u sedecem polozaju bukvalno ukocen, kao drvo, iako smo molili ljude da nam pomognu, niko nije hteo da pridje. Dok smo izvukli sve povredjene stigla je i hitna pomoc. Krvi na sve strane, otvoreni prelomi, plac i dreka na sve strane, kao na ratistu. Liku koji mi je pomagao se posle 10min toliko slosilo da se umalo nije onesvestio. Razisli smo se tek kada su saniteti spakovali i poslednjeg povredjenog.
Dugo sam razmisljao o tim scenama a jednostavno sam se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme i odreagovao gotovo instiktivno prisavsi automobilu, jednostavno nisam mogao da okrenem glavu i pravim se da nista nisam video kao vecina prisutnih. Tek mi nisu jasni oni sto su ostali da gledaju. Cudna smo mi nacija i nema nam spasa

TT post
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Iskreno, po pricama imam utisak da ipak ljudi uglavnom pomazu.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Pa ne znam bas.
Ja razumem sta je strah i panika ali u ovakvim situacijama covek mora da odreaguje. Ja stvarno ne znam sta bih uradio da sam morao da primenjujem znanje iz prve pomoci koje sam stekao u vojsci i skoli a da me hebes ako bih imao m*da da pokusam bilo sta na coveku kome bi zivot eventualno zavisio od mojih postupaka, u takvim momentima svaka pomoc znaci, solidarnost na delu ono, ljudskost.
Gledao sam u gradskom autobusu kako devojka pada na stepenice i pocinje da se trese, epi napad verovatno. Autobus pun i apsolutno niko da ucini blo sta osim sto je par ljudi vikalo vozacu da stane. Ovaj stao i otvorio vrata a svi kao okrecu glavu. Opet sam ja prisao a bio sam par metara udaljen, otvorio joj vilicu i pridrzao glavu da ne razbije lobanju na ivicu stepenica dok se tresla. Kad je sve prestalo, devojka je izasla i sa njom jos dve zene iz busa cisto da se uvere da je sve ok. Ponavljam, autobus je bio krcat. Pala je nekima na noge bukvalno a ovi se prave ludi

TT post
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Odgovori