nmaric1993 napisao: 02 Okt 2017, 22:23
Opa lepo.
Dobro je da stize jos jedan volvo na forum, taman da odmenis malo ljubitelja, posto je on izgleda na pauzi
Pa ako smo iskreni ovo je trečina volva ali dobro, bolje išta nego ništa
Ima li neko plasticne bracket-e za hyper 212 plus/evo. Treba mi barem za jedan ventilator da namestim. Riknuo fabricki pa sam uzeo jetflo ali moram sa ovim bracketima da namestim. Ne moze sa onim zicanim koji su dosli uz 212 plus.
Kada smo vec kod plasticnih delova, odusevilo me koliko je otisla tehnika 3D stampanja. Za 5 eur moze do velicine dve sake spojene u pesnicu da se ostampa plasticni deo (uz projekat nadjen na internetu - a ima ih poprilicno i za dzabe). A za par eura vise, zavisi od kompleksnosti mogu da ti skeniraju deo (polomljeni se sastavi) i odstampaju isti takav. Materijala ima na izbor od izuzetno jakih do jako finih i slabijih. Isporuka na kucu izrada danas za sutra... Bas mi je kolega pre par dana neke stvari narucivao, pri cemu je radio u firmi pored kuce, dok im je poslao fajl prosetao se do njih i uzeo i ugradio deo kada se vratio kuci
Pa u fajlu Ako mozes da ga nadjes na internetu, ako ne kod njih na skeniranje pa mozes da ga nosis ako ti treba za u buduce, ili da okacis na forum ako nekome drugom treba isti
PS: Njemu je konkretno trebala neka plastika oko ventilacije koja je pukla i nasao je na interentu za dzabe fajl. Ima dosta firmi koja prodaju fajlove za odredjene stvari (reda par eura) ali moze mnogo toga da se nadje za dzabe..
Poslednja izmena od ljuba u 03 Okt 2017, 09:44, izmenjeno 1 put ukupno.