U ponudi imamo aditivirane benzine vec 60tak godina samo se nisu zvala supermarketing nazivima.trojanac napisao: 05 Okt 2017, 07:25 , pogotovo otkad imamo u ponudi i razne Maxx, Racing, Ecto i slična aditivirana goriva.
Ili tacnije, svaki benzin je aditivirani.
Ono sto mi ne znamo i sto se krije je koji aditivi i u kojoj koncentraciji se navodno dodaju tako da se svodi na reklamna obecanja.
Ja na plin vozim 17 godina,, imam preko 250,000km predjenih, sa 4 razlicita vozila.
Plin kod nas je odlican zadnjih 5-6 godina, stabilnih osobina i nisam imao bas nijedan problem. Zadnje 2 kontrole filtera su pokazale da je i izuzetno cist nakon 40,000km.
Sipan 90% kolicine na NISu a u zadnje vreme mi je zgodno pa sipam na Petrol-u.
Pre jedno 2 meseca sam primetio nesto nestabilniji rad motora na leru, gubitak osecaja/ snage motora od ture do ture sipanja TNG, potrosnja se nije nesto bitno promenila.
Radi toga proverio stanje filtera i stanje isparivaca. Cisto.
Onda proverio stanje svecica i ocitavanjem izgleda taloga na svecici primetim da boja nije kako bi trebala.
Pregledam VN kablove, sve ok.
Pregledam i razvodnu kapu i razvodnu ruku i imas sta da vidim, potrosile su se. Pogledam evidenciju predjene kilometraze, i jasno vreme je za zamenu.
Zamenim oba dela, ponovo podesim smesu i odmah se vrati stabilan rad na TNGu, vrati se snaga motora, ponovo sve radi kako treba.
Za ovakve simptome bi vecina trazila izgovore u TNG i radila neko ciscenje i ko zna sta a uzrok problema je bila slaba varnica na svecici.
Rad motora na plin zahteva savrseno ispravan sistem paljenja, a to mnogi zanemaruju.
Znam za jedan slucaj sa slicnom zalbom na TNG, auto je Audi 80 1,8 motor. Pitao sam kada je pregledan i sredjen sistem paljenja, odgovor je sve je ok na benzin pa ne treba.
Znam puno taksista i ne cujem da se zale na kvalitet TNG, naproitv mnogi preskacu redovnu kontrolu i eventualno ciscenje jer im sve radi.
Moje misljenje je da se neki problem sa samim autom prebacuje po navici na gorivo bilo da je TNG, benzin ii dizel. Najlakse je reci uopsteno da gorivo ne valja i pri tome zanemariti stotine hiljada drugih vozila koji koriste isto gorivo bez smetnji.
Da kod nas zaista postoji lose gorivo kao sto je bilo 90tih logika upucuje da bi stotine hiljada vozila bilo u problemu a ne samo izdvojeni pojedinacni slucajevi.