TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Mi samo castujemo preko telefona ili tableta, skoro nikada nismo preko youtube aplikacije.
Ne mogu da tvrdim, ali mislim da je to normalno ponašanje (čitajući neke testove i komentare ne netu).Grujic napisao: 05 Okt 2017, 23:35 Ovo za yt i tastaturu vidim da je masovan problem kod samsunga i za sada nema resenja.
Da li je .srt bio baš .srt (odnosno format sadržaja unutra npr: 00:01:23:456 pa onda tekst titla)?
Problem je u novom apdejtu yutub aplikacije, otkad su apdejtovali meni ne radi delete dugme na tastaturi.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Na teritoriji NS tj Vojvodine uz Set top box na sobnu antenu i dupetaš tv na raspolaganju je koliko kanala da li neko zna?
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Probao SBB-ov EON juče iz browsera. Fino radi, mnogo je brže, lakše i preciznije skakati po tajmlajnu mišem nego premotavati u par fiksnih brzina daljinskim. Na prvu loptu mi deluje da svi kanali mogu da se vraćaju? Na klasičnom D3 risiveru to je raspoloživo samo za pola kanala. Plus što može da se vrati 7 dana a ne samo 72 sata. Sad mogu i TV da bacim na projektor za otvaranje olimpijade, specijalnu utakmicu ili tako neki događaj 

Ako je samo NS oko 30, jug Vojvodine ima preko 50.Puzo81 napisao: 06 Okt 2017, 09:00 Na teritoriji NS tj Vojvodine uz Set top box na sobnu antenu i dupetaš tv na raspolaganju je koliko kanala da li neko zna?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Puzo81
30
, dovoljno
U garsonjeri koju sam iznajmio za mamu nema kablovske pa nema mi druge sem te kombinacije STB+sobna antena.
Preporuka za neku sobnu antenu, koji su parametri bitni za nju?

U garsonjeri koju sam iznajmio za mamu nema kablovske pa nema mi druge sem te kombinacije STB+sobna antena.
Preporuka za neku sobnu antenu, koji su parametri bitni za nju?
Ako si ikako u mogućnosti, izbaci antenu na krov.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Puzo81
Jedino da uzmem neku pa da je zasrafim za ogradu terase 

Onda ti je jednostavnije da nađeš nekoliko STB-a i probaš na televizoru sa sobnom antenom. Problem je što neki prijemnici registruju kanale samo sa jačinom signala od preko 70 %, dok drugi beleže i kanale sa 40 %.

Ako nista drugo, gledaj da bude blizu prozora/terase
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
- Puzo81
Od terase bi bilo na metar i po.
Taj STB (oko 40e bi) sto sam joj uzeo dole u PP za kucu hvata sa krovnom antenom oko 25-30kanala. Verovatno bi sa sobnom antenom u ovoj ravnici bilo ok mada cu uzeti na probu pa odluciti.
Taj STB (oko 40e bi) sto sam joj uzeo dole u PP za kucu hvata sa krovnom antenom oko 25-30kanala. Verovatno bi sa sobnom antenom u ovoj ravnici bilo ok mada cu uzeti na probu pa odluciti.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ispada normalno ponasanje jer je masovnoHeinz napisao:Ne mogu da tvrdim, ali mislim da je to normalno ponašanje (čitajući neke testove i komentare ne netu).Grujic napisao: 05 Okt 2017, 23:35 Ovo za yt i tastaturu vidim da je masovan problem kod samsunga i za sada nema resenja.
Da li je .srt bio baš .srt (odnosno format sadržaja unutra npr: 00:01:23:456 pa onda tekst titla)?

Za titlove cu da pogledam kad dodjem kuci, isprobacu jos malo itd
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Da, i ja sam tako 'popasao' problem sa tastaturom
. U sustini je ne koriscena jer u sustini najvise sam i htio da se koristi na YT ali tad nisam skonto da ce i na najnovijim TV da pravi problem
.
Sto se tice titlove. Isti problem sam imao i ja. Sta sam radio?
1. Otvorim .srt fajl (ja sam koristio Notepad ++)
2. Selektujemcijeli tekst
3. Na meniju izberem Encoding
4. Odaberem opciju Convet to ANSI
5. Snimim promjenu
Nakon toga TV je otvarao .srt fajl i prikazivao slova
. Probaj pa javni da li je proradilo.
Za slucaj da brzaju ili kasne u odnosu na tok filma to se mora rijesiti drugacije

Sto se tice titlove. Isti problem sam imao i ja. Sta sam radio?
1. Otvorim .srt fajl (ja sam koristio Notepad ++)
2. Selektujemcijeli tekst
3. Na meniju izberem Encoding
4. Odaberem opciju Convet to ANSI
5. Snimim promjenu
Nakon toga TV je otvarao .srt fajl i prikazivao slova

Za slucaj da brzaju ili kasne u odnosu na tok filma to se mora rijesiti drugacije

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Hvala, probacu, ja sada preko online convertora konvertujem u .sub i tako radi, svakako imam korak vise pa cu videti sta mi lakse dodje