Dobro veče
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Dobro veče
Nema radova ali ima guzve zavisi u koje doba dana ides?
Plus ti je ulazak u garazu malo nezgodan za prilazak
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Plus ti je ulazak u garazu malo nezgodan za prilazak
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Danas popodne. Nedelja.
Kako je prilazak nezgodan?
Kako je prilazak nezgodan?
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ta garaža je jako nezgodna za ulazak, u smislu saobraćajnih propisa. Ako ideš iz pravca Skupštine (Kneza Miloša), ne smeš da skreneš tu. Ne smeš ni ako dolaziš iz pravca tunela. Jedino je dozvoljeno iz pravca Terazija. Sa donje strane može da se uđe iz pravca Slavije, ali definitivno ne želiš trenutno da ideš preko Slavije.
Prema tome imaš 2 glavne putanje. Kad pređeš Gazelu ideš u Kneza Miloša, prođeš pored skupštine, produžiš pravo, napraviš krug oko Trga republike, na Terazijama skreneš levo i stižeš do garaže.
Druga varijanta je da se isključiš sa autoputa pre Gazele i da preko Brankovog mosta pre tunela skreneš i popneš se u pravcu hotela Moskva. U regularnim okolnostima je ovo možda brže, ali imaš radove na Brankovom mostu.
Ako ideš vikendom možda je ipak prihvatljivija putanja preko Kneza Miloša, preko Brankovog i sad zna da bude gužva.
Edit: možeš da baciš pogled i na kamere pre polaska:
http://www.naxi.rs/kamere
Prema tome imaš 2 glavne putanje. Kad pređeš Gazelu ideš u Kneza Miloša, prođeš pored skupštine, produžiš pravo, napraviš krug oko Trga republike, na Terazijama skreneš levo i stižeš do garaže.
Druga varijanta je da se isključiš sa autoputa pre Gazele i da preko Brankovog mosta pre tunela skreneš i popneš se u pravcu hotela Moskva. U regularnim okolnostima je ovo možda brže, ali imaš radove na Brankovom mostu.
Ako ideš vikendom možda je ipak prihvatljivija putanja preko Kneza Miloša, preko Brankovog i sad zna da bude gužva.
Edit: možeš da baciš pogled i na kamere pre polaska:
http://www.naxi.rs/kamere
Legalno mozes samo ako dolazis iz kralja milana(srpskih vladara) i to iz pravca slavije ka trgu, ili ako dolazis iz pravca doma sindikata.
opcija 1

opcija 2

S obzirom da dolazis iz pravca autoputa ovu rutu bi ti ja preporucio(ako je bas neophodno da bude ta garaza)

evo rute - https://www.google.rs/maps/dir/44.79992 ... !3e0?hl=en
opcija 1

opcija 2

S obzirom da dolazis iz pravca autoputa ovu rutu bi ti ja preporucio(ako je bas neophodno da bude ta garaza)

evo rute - https://www.google.rs/maps/dir/44.79992 ... !3e0?hl=en
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Kolege svaka čast na objašnjenju i slikama. Legende ste.
Ja sam tu ranije sekao posle skupstine levo ali verovatno sad ima kamere. Tako da cu iskoristiti neku od ovih vasih varijanti. Ta garaza mi je zgodna jer je u samom centru.
Mislio sam i svratiti na onu cuvenu cika miletovu pljeskavicu. Nadam se da je dobra

Ja sam tu ranije sekao posle skupstine levo ali verovatno sad ima kamere. Tako da cu iskoristiti neku od ovih vasih varijanti. Ta garaza mi je zgodna jer je u samom centru.
Mislio sam i svratiti na onu cuvenu cika miletovu pljeskavicu. Nadam se da je dobra

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne verujem da ima kamera, ali bi mogao biti čika u plavom, bolje malo okolo nego da ti presedne izlet u Bg 

- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ja sam u sredu oko 18h prosao od slavije sve do terazija, mozda je bilo svega par vozila. Vikendom ne bi trebalo da bude guzve.
Mada, ja bih pre koristio garazu u Narodnog fronta.
Mada, ja bih pre koristio garazu u Narodnog fronta.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
E nasmejah se do bola, a intelektualci.
Ovo gori ispadose od onih "vodjinih" krezubih koji idu uz pokretne stepenice koje idu na dole.
Ne znas koji su gori, jbt.
https://youtu.be/GVsyFCPUyVY
Sent from out of space
prati se informer a 

Ne nasao na YT, nesto gledao pa mi iskocilo to.
Odkud znas da je bilo na tom djubretu od "novina"?
Ti to pratis, a?
Blago tebi sta citas.
To nije ni za zadnjicu da obrises, a ne da citas.
Al dobro svako ima svoj "ukus".
Sent from out of space
Odkud znas da je bilo na tom djubretu od "novina"?
Ti to pratis, a?
Blago tebi sta citas.
To nije ni za zadnjicu da obrises, a ne da citas.
Al dobro svako ima svoj "ukus".
Sent from out of space
Poslednja izmena od invictus u 07 Okt 2017, 13:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Normalna stvar.
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Prebacim sad na ovo kraljevsko venčanje na prvoj, kad neki beli oldtajmer ide po mladu nemam pojma koji je model, ali iza njega odmah bela Gulia, auuu kako dobro izgleda. 

Stvarno je ekstra izgledala, fluidno nekako
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk