Dobro veče
Re: Dobro veče
Nije zabranjeno da neko promeni prebivaliste, jbg snalaze se ljudi.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Gde na Seatu pise sifra farbe ?
Negde u prtljažniku ispod tepiha.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ima nalepnicu, okvirno 8x10cm, koja ti je verovatno nalepljena i na prvoj strani servisne knjizice. Ovako izgleda.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nes verovati ali jedna od tih 15.000 upisanih na Zvezdari je i moja supruga(koja nikako nije za SNS), tako da to ne mora da znaci ama bas nista, preselili se ljudi ili samo kao moja draga prebacila prebivaliste iz Zemuna(gde je zivela do pre 4 god sa svojima dok se nije udala i preselila se tu gde zajedno zivimo) na Zvezdaru.
Ne bih ja tome pridavao neki znacaj, jos ako znamo da je taj isti priznao da AV nije pokrao predhodne izbore, sto je i sam javno napisao, nicim izazvan.
Tako daaa...
Sent from out of space
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Uvek se ljudi sele, ali se zna koliki je to broj prirodno, a kad postoji ovako naglo povecanje to nikad nije slucajno i nema veze sa suprugom koja se preselila.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Ma naravno, nego htedoh reci da u tih 15000 ima i nekog ko nije "doveden sa strane i prebacen" radi dobijanja glasa.
Moja supruga posto kao i ja radi u jednoj "visokoj" drzavnoj ustanovi, i posto joj je jelte AV uzeo pare, svakako ni luda nece glasati za istog, tako da je to bar 1 glas manje od tih 15000, ako je istina da je taj broj.
Sent from out of space
Moja supruga posto kao i ja radi u jednoj "visokoj" drzavnoj ustanovi, i posto joj je jelte AV uzeo pare, svakako ni luda nece glasati za istog, tako da je to bar 1 glas manje od tih 15000, ako je istina da je taj broj.
Sent from out of space
Šta je 15k ljudi za BG, priliv ljudi je svake godine ogroman.Grujic napisao: 10 Okt 2017, 00:15 Uvek se ljudi sele, ali se zna koliki je to broj prirodno, a kad postoji ovako naglo povecanje to nikad nije slucajno i nema veze sa suprugom koja se preselila.
Jer Zvezdara beše najveća od svih opština? Ako je simptomatično za sve onda ok, ovako im i nije neki dokaz
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ovaj invictus je ili povampireni dusman ili neki njegov saborac.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Hteo sam i ja nesto slicno da prokomentarisem...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
A koji od ovih brojeva je broj boje ?Markoni napisao: 09 Okt 2017, 22:32 Ima nalepnicu, okvirno 8x10cm, koja ti je verovatno nalepljena i na prvoj strani servisne knjizice. Ovako izgleda.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
To sam i j a sumnjao, ali osim stila pisanja nije bilo nekog dokaza ni potvde da je isti čovek u pitanju. IP adrese se ne poklapaju, a invictus je registrovan u aprilu, dok je dusman banovan u septembru. No međutim, htedoh sad da pogledam invictusove postove, da vidim kakav je bio ranije. Jer bi ga verovatno primetili. Zanimljiv detalj, nema postova pre 15. septembra, a dusman je banovan 13. septembra. Tako da je očigledno tu veza. Prema tome, dabome, trajni ban za invictusa.
Pa pa.
Pa pa.

Posetite www.garaza.rs !