Beograd
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Beograd
Piče helikopteri iznad NBG, ne bi se iznenadio ni da je večeras došao. A možda su samo pripreme.
Edit: vidim sad vest da je stvarno već stigao.
Edit: vidim sad vest da je stvarno već stigao.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
policija duz celog unutrasnjeg magistralnog prstena, mozda ce preko mosta na adi ici 

Kod nas je vrv dobrodošao svako ko donosi pare, na ovaj ili na onaj način. Dodatno, možda više naših državljana iz NP i okoline ima u Turskoj nego u Srbiji.snork napisao: 10 Okt 2017, 00:30 Pitam se samo ko poziva ovako divne ljude u posetu Srbiji... Hoće li opet vikati "Kosovo je Turska, Turska je Kosovo" kao što je to radio u Prištini? Ili će tražiti da se iz prostorije ukloni srpska zastava, kao prilikom posete Bosni i Hercegovini (iako je bila reč o dejtonskoj-entitetskoj zastavi Republike Srpske)?
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Jel zna neko adresu miletove prave pljeskavice. Ali na novoj lokaciji blizu ade?
Nisam siguran dal to radi i dalje, ja znam samo za onu lokaciju na dnu takovske
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Bio sam ponovo u bg juce.
U odnosu na one ruzne ulice i fasade koje sam prosli put kritikovao. Ada me potpuno odusevila. Nisam nikad tuda setao. nisam imao predstavu da je jezero tako dugacko kao i staza oko njega (oko 8km) Predivna priroda, suma, ciste plaze, lepi kafic, tiho, stvarno uzivancija za setnju, pogotovo juce, lep dan, nema guzve. Nemas uopste osecaj da si u milionskom gradu. Parking je bas povoljan u garazi, 150 din/dan.

Posetio i onaj club aleksandar. Nije lose, pogled je odlican. Svidela mi se staza/spustanje kolima kroz sumu, nisam znao da je tako veliki park i tako gusto rastinje i hladovina. Veoma lepo.

U odnosu na one ruzne ulice i fasade koje sam prosli put kritikovao. Ada me potpuno odusevila. Nisam nikad tuda setao. nisam imao predstavu da je jezero tako dugacko kao i staza oko njega (oko 8km) Predivna priroda, suma, ciste plaze, lepi kafic, tiho, stvarno uzivancija za setnju, pogotovo juce, lep dan, nema guzve. Nemas uopste osecaj da si u milionskom gradu. Parking je bas povoljan u garazi, 150 din/dan.

Posetio i onaj club aleksandar. Nije lose, pogled je odlican. Svidela mi se staza/spustanje kolima kroz sumu, nisam znao da je tako veliki park i tako gusto rastinje i hladovina. Veoma lepo.

- grujicd
Bojim se da si ispucao sve zanimljivo što ima da se vidi u Beogradu 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- grujicd
U stvari ostalo ti je još da odeš na Avalu ako nisi već bio. Preporučujem još i muzej Nikole Tesle i to je to.
- Vlada11070
- Pridružio se: 29 Jan 2017, 01:33
Beograd je pun interesantnih stvari, sve zavisi šta ko želi da vidi i da obidje i pruža puno znamenitosti. Nažalost ima puno “beogradjana” koji nemaju pojma gde levo, a kamo li da nekoga upute na sadržaje koje pruža Beograd i to nije razlog da nekoga odvratite od grada.
Ne branim Beograd, već smatram da svaki grad ima neke zanimljive stvari da se vide i obidju, neki manje neki više, ovaj grad iz teme ima više jer je veliki..
Ne branim Beograd, već smatram da svaki grad ima neke zanimljive stvari da se vide i obidju, neki manje neki više, ovaj grad iz teme ima više jer je veliki..
Pa ti pokazi da znas de je levo pa izbaci iz glave par lokacija, ovako nisi bas poentirao.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Vlada11070,
Ma zezaju se ljudi, valjda si to shvatio
Inače u vezi tvog posta: praktično 1/3 stanovništva Svrbije (tako mi ovde volimo da zovemo komediju u kojoj živimo) živi u prestonici, tako da tu sada ima svega i svačega a po najmanje (starih) Beograđana.
Skoro je bila emisija na 1. programu Radio Beograda: u Evropi ima samo 3 države u kojima je takva demografska struktura, mi smo jedna od njih (a to uopšte nije dobro). Zaboravih samo koje su one druge dve.
Ma zezaju se ljudi, valjda si to shvatio

Inače u vezi tvog posta: praktično 1/3 stanovništva Svrbije (tako mi ovde volimo da zovemo komediju u kojoj živimo) živi u prestonici, tako da tu sada ima svega i svačega a po najmanje (starih) Beograđana.
Skoro je bila emisija na 1. programu Radio Beograda: u Evropi ima samo 3 države u kojima je takva demografska struktura, mi smo jedna od njih (a to uopšte nije dobro). Zaboravih samo koje su one druge dve.
Verovatno one mikro drzave tipa Andora.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ubih se da tražim ali nisam dovoljno vičan Engleskoj terminologiji koja obrađuje ovu temu.
Evo šta sam našao: https://www.quora.com/Which-countries-h ... he-capital
Evropa (% stanovništva koji živi u glavnom gradu)
--------------------------------------------------------------
Reykjavik, Iceland (36%)
Beograd je ili na 2. ili na 3.mestu, jer u suštini niko ne zna ili neće da saopšti koliko stvarno ljudi živi u Beogradu ali i u Srbiji, iz čisto političkih-manipulativnih razloga.
Athens, Greece (28%)
Stockholm, Sweden (22%)
Evo šta sam našao: https://www.quora.com/Which-countries-h ... he-capital
Evropa (% stanovništva koji živi u glavnom gradu)
--------------------------------------------------------------
Reykjavik, Iceland (36%)
Beograd je ili na 2. ili na 3.mestu, jer u suštini niko ne zna ili neće da saopšti koliko stvarno ljudi živi u Beogradu ali i u Srbiji, iz čisto političkih-manipulativnih razloga.
Athens, Greece (28%)
Stockholm, Sweden (22%)