Pozdrav ljudi, novi sam na forumu, vec sam se predstavio u rubrici novi clanovi ali za one koji nisu vidjeli moje ime je Ivan, porijeklom sam iz Hrvatske ali zivim u Njemackoj. Imam 22 godine i vozim navedeni auto. Auto je kupljen prije 4 mjeseca, cijelo vrijeme sam bio fan marke BMW i vec dugo godina sam mastao o e92. Buduci da su e92 postali u zadnje vrijeme malo povoljniji, doslovno svaki treci auto na cesti je e92 i to mi je pocelo ici na zivce pa sam odustao. Ovaj auto sam kupio moglo bi se reci “na poznato”. Za sad su dojmovi odlicni, radi se o motoru 1.6 sa 156 konja i 250 nm okretnog momenta. Auto povlaci odlicno, lijepo se nosi sa vecim brzinama, jako lijepo drzi cestu i potrosnja je stvarno odlicna. Moj stil voznje i nije bas lagan, ali auto jos nikad nije presao prosijek od 9 litara, kako god ga vozio. Vecinom mi prosijek bude oko 7,5 litara. Gepek ima odlican, na zadnjoj klupi bas i nema mjesta, zadnja klupa je vise za nuzdu da se poveze nekoga ali za neke dulje relacije i nije, ako su putnici do 185 cm visoki nije strasno, ali sve vise je vec mucenje, mada to meni kao “momku” ne predstavlja nikakav problem, ionako ne znam kada sam zadnji put vozio nekog iza. E sad to su bili neki ajmo reci “pozitivni” dojmovi sad cemo na negativne, ne svidja mi se sto nema neku opremu, cijelo vrijeme sam bio pobornik opreme i trazio auto s opremom, a ovaj je bas tanak, ali eto sa proslim autom sam imao uzasna iskustva bio sam prevaren, pa mi se kod ovog najvise svidjelo jer znam povijest i dobio sam garanciju od dvije godine, kazu tko se jednom opece puse i na hladno.
Auto ima stvarno odlicno ozvucenje, iza na poklopcu od gepeka ima Subwoofer, da li je to serijski ili ne nemam pojma, mada zvuci odlicno. Trenutno je na 16 col felgama, za pocetak su u planu vece felge i gewinde jer je auto kad ga se gleda od iza prilicno visok. Kroz nekoliko dana stize jos vise slika. Jos jednom vas sve lijepo pozdravljam!