Novi Sad

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Re: Novi Sad

Post od Puzo81 »

Laki021 napisao: 16 Okt 2017, 13:46 Cela N Detelinara je shebana nedostatkom parkinga.
Naravano da je shebana kada se grade na mestu postojecih srusenih kuca zgradurine po 50-60+ stanova. Konkretno moja zgrada preko puta Canzone, srusene 3 kuce a napravljena zgrada sa dva ulaza i 85stanova. 90% vlasnika imaju po jedno auto a neko cak i dva i tako od tri automobila koje su imali vlasnicikuca dodjosmo od minimum 100 kako stoje stvari sada. I to samo jedna zgrada, jedan br!

O popularnosti par kafica/restorana tipa Juliet, Canzona, Piatto... da ne pricam, pola spoznorusica i "gariša"NS se sjatilo na pomenuta mesta.

Imam mogucnost da za 6 meseci rotiram stan sa sestrom u sajam komplexu ali bice isti problem oko parkiranja (i sada je poprilicno) .

Kada bi napravili negde blizu montaznu garazu na 3sprata prvi bih rezervisao mesto.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Nije problem gde su zgrade izgradjene vec sto nemaju garaze.
Danas mislim da ne treba izdati gradjevinsku dozvolu za bilo kakvu zgradu bez garaze.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

@delija sve se slazem. Samo kazem da ce lepo izgledati niz novih zgrada oku prolaznika.

Zbog svega sto si naveo, ja i zivim na selu.
Poslednja izmena od Darko u 16 Okt 2017, 16:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Iz auta nece izgledati lose - to se slazem :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Laki021 napisao:Nije problem gde su zgrade izgradjene vec sto nemaju garaze.
Danas mislim da ne treba izdati gradjevinsku dozvolu za bilo kakvu zgradu bez garaze.
Pa i ne izdaju. Problem je što ljudi često ne žele da kupe garažu jer ista košta kao 5 m2 stana. Ako i kupe, kupe jedno mesto a često su dva auta u porodici.
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

Pa ima garaza u zgradi, cetiri :kezo: .Unutrasnjeg spoljneg parkinga nema, spoljni max 10mesta.

I ja isto mislim ali ovo je Srbistan i lepe pare se uzimaju da zazmuris pri izdavanju GD.

Novo Naselje mi je perfektno sto se tice parkinga i zelenila.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Na Bulevaru Evrope jedva da ima uopste garaza.

Recimo u toj Laguna Residence zgradi su sve garaze dugacke (duboke) 5.06 m BEZ vrata :glavomuzid:
I sta da radis sa takvom "garazom"? :ccc:

Ja sam se zaznuo samo tako sto pored garaze i parking mesta u dvoristu zgrade nisam pazario jos jednu garazu :uplakan:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Parking je generalno problem u velikim gradovima, nije Srbija tu izuzetak. Tamo je jedno problem niska kupovna moć pa većina ljudi koji uzmu stan na kredit, ne mogu da plate cenu još cca 5 m2 za garažu. Većina je u fazonu, snaći ću se...
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Kad bi malo vise garaznih mesta napravili, malo bi se i popravila situacija. Mi sada imamo 3 auta, u poslednje vreme koji god komsa da se doselio, dva auta je doneo. Smaranje. Strasno mi je zao sto je cale ispustio priliku za garazom ispod stana, imao bi 2 (cak i 3 mesta) i ne bi se maltretirali niti rizikovali grebanje i tsl. Ja spavam sa otvorenom terasom, pa bi i cuo da se neko suska oko suta.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Moze li preporuka gde prespavati u NS? Imam neko slavlje sutra uvece, pa bih radije tamo da prespavam. Gledam na Bookingu, uglavnom su neki apartmani, tj stanovi sredjeni za izdavanje.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Rodjak kod koga sam cesto zivi u Dr Kasapinovica, tu je stvaro jezivo za parking, prakticno nemoguce. On srecom ima u dvoristu druge zgrade mesto.

Inace u Beogradu je isti fazon a na Vracaru gde zivim je to najizrazenije, tako je nastala I moja zgrada, umesto 2 kuce izgrade zgradu od 8 spratova I 50 stanova. I tako gde god vide prazno mesto. Divlji zapad a u izgradnji je trenutno nekoliko stotina stanova u 500m radijusu.

Juce sam bio na Zlatiboru, o cemu mi pricamo. Korupcija je sve unistila. Pa ja sutra big mogao na sred Knez Mihailove da napravim zgradu, samo je pitanje cene odobrenja.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ako hoćeš da ti prosledim broj drugara koji izdaje dva apartmana blizu centra, ima i parking. Morao bi da ga nazoveš da vidiš da li je išta slobodno.
Korisnikov avatar
Kabe
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
Garaža: Japanska vozila

Post od Kabe »

Ovo izdaju moji poznanici ako ti pase...

http://stan-na-dan.blogspot.rs/2011/04/ ... 5.html?m=1

20e noc.
ОПРЕМ ДОБРО! Posetite blog - Kabe.Space
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Ja sam u subotu smestio prijatelje iz Fr u hotel Centar. Bas lep smestaj sa 4*. 50€ noc sa parkingom i doruckom za njih dvoje.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

U Parku je oko 30ak € noc sa doruckom.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Odgovori