Mobilne telekomunikacije
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Re: Mobilne telekomunikacije
teska srca posle 5 godina moram da napustim apple telefone, razlog je potreba za 2 sim kartice, a nosenje 2 telefona ne dolazi u obzir. S obzirom da sam apple korsnik treba mi predlog za android dual sim telefon, recimo da je sto manji (do sada sam imao iphone 5 pa 5s pa SE), da je sto brzi i sto manje bagovit. Nekako mi najbolje zvuce ti Nexus telefoni jer su oni cisti android bez aftermarket dodataka, nisam gledao da li imaju dual sim samo zelim da priblizim sta mi treba. Hvala
Huawei p8 honor?
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Ima povoljno na tržištu Note 5 sa 2 SIM. Proveri kako konkretan model radi sa 2 mreže istovremeno. Nisu svi podjednako dobri.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- milospinkfloyd
nadam se da dual sim telefoni podrazumevaju 2 whatsappa i 2 vibera? pregladacu ova dva modela
Raspitaj se za to, ima neka fora
Sent from my MI 5 using Tapatalk
- milospinkfloyd
hoces reci da postoji mogucnost da ne radi isto sa 2 MTS kartice kao sa telenor i MTS karticom?nidza napisao: 20 Okt 2017, 09:43 Ima povoljno na tržištu Note 5 sa 2 SIM. Proveri kako konkretan model radi sa 2 mreže istovremeno. Nisu svi podjednako dobri.
Kad je cist android u pitanju, preporuka za:
Xiaomi Mi A1, cena oko 230e
Motorola Moto Z, cena oko 290e
Xiaomi Mi A1, cena oko 230e
Motorola Moto Z, cena oko 290e
Mislim da ti je bolje da nosis 2 telefona.
- milospinkfloyd
iz kog razloga mislis je dual sim lose resenje? Ja tu ne znam nista to mi je srkoz nepoznata teritorija
Ne. Raniji modeli, npr. Samsunga ili Alcatela, su imali primarni i sekundarni SIM. Kad je jedan "broj" aktivan, drugi je u "zauzeću". Tako je i kod aplikacija. Sve su išle na konto primarnog broja.milospinkfloyd napisao:nadam se da dual sim telefoni podrazumevaju 2 whatsappa i 2 vibera? pregladacu ova dva modela
Sad imaš telefone dve "ravnopravne" kartice, a, npr Xiaomi ima mogućnost deljenja, tj. zasebnog instaliranja aplikacija za svaku karticu.
- milospinkfloyd
Pa uzeo bih neki noviji jaci tel. Za tipa 400e ima sigurno dobar. Recimo ta motorola sa nativnim androidom i 2 sim kartice
Pa sad kad si krenuo da pises kako hoces dva WA i Vibera na istom telefonu to je vrlo nepoznata teritorija (nije direktno ni podrzano od samih aplikacija), tj mogu samo da zamislim kako to radi. Predvidjam gomilu problema u najavi.milospinkfloyd napisao: 20 Okt 2017, 10:30 iz kog razloga mislis je dual sim lose resenje? Ja tu ne znam nista to mi je srkoz nepoznata teritorija
Pride kazes da volis iP, onda drzi jedan iP i jedan Android, bice ti zabavnije. Jos kako za sada ide zavrsices sa nekim Kung Fu modelima ako je verovati preporukama. Generalno je vrlo jasno, S8 ili Note 8 u dual SIM izvedbama su najbolji izbor, nema tu puno prostora za preporuke i diskusije, samo je pitanje da li je cena OK (nisi pominjao da li je faktor ili ne).
Koliko znam, dva naloga na jednom viberu/wa u isto vreme ne mogu.
Jedino ako su nesto sa nugatom promenili, mada sumnjam
Jedino ako su nesto sa nugatom promenili, mada sumnjam
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- milospinkfloyd
na jailbrekaovanom iphoneu je moglo po 2 naloga na jednom telefonu sa jednom sim karticom
Ja znam da na xiaomi ima opcija second space, gde napraviš sve odvojeno. Kapiram da u tom slučaju može i drugi viber tamo da se stavi. E sad ne znam ko sve ima takvu opciju