Kompjuterske igre
Re: Kompjuterske igre
https://www.youtube.com/watch?v=e5iGwE0XJ1s
Svaka preporuka za ovo. Kakav old school. Fenomenalan soundtrack, animacije. Mnogo je teska igra.
Svaka preporuka za ovo. Kakav old school. Fenomenalan soundtrack, animacije. Mnogo je teska igra.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Kupio sam NFS RIVALS za sina I hteo sam da kupim I neki joypad medjutum zove me lik iz radnje I kaze bolje da ne kupujem dok ne probam sa nekim jer nije siguran da ce raditi. Ja sam mislio da je to plug n play varijanta, kao nekada medjutim guglam sada I stvarno mnogo ljudi ima problem da im jp ne radi. Hteo sam neki jeftiniji do 1500 din recimo.
Da li neko koristi neki joypad za voznje na PC I koji ?
Da li neko koristi neki joypad za voznje na PC I koji ?
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Te novije verzije au strasno komplikovane. Sa bilo kojom ekipom si mogao bilo koga da dobijes. Plus si mogao da napravis vanzemaljca od igraca i da se pisas po svima, kad ga spakujes u regularnu ekipu.HKS napisao:Neku vece sam igrao NBA 2k17 prvi put NBA uopste. Jebo te zivot al' je tesko dati kos.
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
bas danas citam o njoj, izgleda fenomenalna platformica, i svi kazu teska. Cekamo lekicInzaghi napisao: 11 Okt 2017, 11:42 https://www.youtube.com/watch?v=e5iGwE0XJ1s
Izasla je narodna verzija odavno 

Izasla i narodna verzija Middle Earth: Shadow of War
Samo 97GB

Samo 97GB

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
ne pokusavajte cuphead na "regular" difficulty. To je zapravo hard samo se krije pod drugim nazivom
i ako igrate na PS dzojstiku stavite pucanje na L1 mnogo je laske skakanje na X tada. Luda igra

Ima li neko pes 2018 na Pc? Da igramo online.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ko danas jos igra PES...
Pes je odličan.
Uzeo da igram horizon zero dawn. Nisam odavno igrao tako dobru igru. Za svaku preporuku.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja uzeo Titanfall I smorio se kada sam video da je to u stvari MP igra.
Sada gledam u Gamesu sta bi mogao da uzmem a da nije preskupo, nikako da nadjem nesto sto bi me bas okupiralo. Zanimljivo izgleda:
Dragon Age Inqusition
Company of Heroes 2
The Witcher 2 = keca sam presao u dahu, dvojku sam, secam se, davno probao ali nesto sam tada odustao
Neki CoD, ima ih mali milion = kod njega mi se nikada nije svidjalo konstantno respawnovanje protivnika
Uzeo bih Diablo exp pack ali on ide sa osnovnom igrom a to mi je skupo trenutno.

Sada gledam u Gamesu sta bi mogao da uzmem a da nije preskupo, nikako da nadjem nesto sto bi me bas okupiralo. Zanimljivo izgleda:
Dragon Age Inqusition
Company of Heroes 2
The Witcher 2 = keca sam presao u dahu, dvojku sam, secam se, davno probao ali nesto sam tada odustao
Neki CoD, ima ih mali milion = kod njega mi se nikada nije svidjalo konstantno respawnovanje protivnika
Uzeo bih Diablo exp pack ali on ide sa osnovnom igrom a to mi je skupo trenutno.
Zar nije jeftinije preko interneta?