Omiljeno pivo i alkoholna pića
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Omiljeno pivo i alkoholna pića
Ako mislis na ovo moje ono nije bilo mutno nego hladno 

Ako ne nađeš napravi domaċi. Lako se pravi:stefanan napisao: 18 Okt 2017, 14:32 Jel ima negde kod nas da se kupi pivo od đumbira tj gigner ale ?
Treba ti plastična flaša 2L, pola kile šećera, kašičica suvog kvasca, dve kašičice rendanog đumbira.
Sve staviš i flašu i ostaviš da odstoji, periodično pritiskaš flašu. Kad više ne možeš da je ulubiš prstom, vrenje je gotovo i napitak je skoro spreman. Posle toga ide na 24h u frižider i voila.
Ukus je super.

Eto, kod nas kažu da je jedan od najvažnijih sastojaka u pivu dobra voda. Ovde sigurno dobre vode nema, ali pivo mi je ekstra
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Počela je sa radom jedna mala zanatska pivara iz mog mesta, za sada prave četiri vrste piva, crno je vrhunsko:

To ti nije pivo, barem ne original ginger ale. To sam davno tamanio u velikim količinama, dobro osvežava na vrućinama. Nema alkohola, nema ni mnogo šećera.stefanan napisao: 18 Okt 2017, 14:32 Jel ima negde kod nas da se kupi pivo od đumbira tj gigner ale ?
Kod nas nisam vidjao.

Nisam jos probao. Nadam se da je dobro

Skickat från min iPhone med Tapatalk
Gde si uzeo? Ja hoću zbog čaša
Sent from my MI 5 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Vala bas. Cekamo odgovor 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Verovatno je čovek kupio u sverige.
Sa psenicnim paulanerom i erdingerom nema nikad greske. Verovatno medju najboljm pivima na svetu.
Sa psenicnim paulanerom i erdingerom nema nikad greske. Verovatno medju najboljm pivima na svetu.
Tek sa vidim da čovek ne živi ovde 
Bilo je u idei jednom ali ja kreten nisam kupio

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Da, pšenično mutno Oetinger odlično, ovo strong je baš heviGaginh0 napisao:Ako mislis na ovo moje ono nije bilo mutno nego hladno
Sto se pivskih casa tice, poceo sam da ih krijem od zene. Volim te od tankog stakla i sve mi ih polupa kad petlja oko sudopere.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nemam zenu ali su kod mene takodje zenski ukucani polupali te case. Onda sam uzeo neke male krigle koje su debele bas.
Nisam ja uzeo vec sam dobio. Imao sam goste iz Slovenije pa su mi donjeli. Pretpostavljam da su uzeli u Njemackoj jer su isli autom.
A case su stvarno fine, jedna je kao malo deblja i za cent kraca. Ne vidi se bas na slici kako treba. Inace po meni fin pokloncic ko voli pivo.
A vidim sad da se mogu uzeti case online. Vjerovatno cu uzeti jos 4 pa da to bude u setu
Probacu ih sad za vikend
A case su stvarno fine, jedna je kao malo deblja i za cent kraca. Ne vidi se bas na slici kako treba. Inace po meni fin pokloncic ko voli pivo.
A vidim sad da se mogu uzeti case online. Vjerovatno cu uzeti jos 4 pa da to bude u setu
Probacu ih sad za vikend

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
I moja polupa sve živo, a i deca tu itekako pomažu. Nikad čaša dovoljno nemamo, ha, ha.dunx81 napisao:Sto se pivskih casa tice, poceo sam da ih krijem od zene. Volim te od tankog stakla i sve mi ih polupa kad petlja oko sudopere.

TT
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U maloj Idei na Vračaru, Nebojšina ulica, vuče se kutija/komplet, već godinu dana.stefanan napisao: 24 Okt 2017, 19:10 Tek sa vidim da čovek ne živi ovde