Zato što dobijenim odgovorom ništa ne rešavaju. Čisto kao primer, kada bi mene neka koleginica iz Srbije pitala kolika mi je plata i dobila odgovor, verovatno bi od istog momenta kopalaa i rukamai nogama da dodje ovamo. I kada bi došla pala bu u nesvest koliko joj je mala plata, aprvo što bi pomislila je da sam je ja slagao. A objašnjavati ljudima o poreskim grupama, starosnom dodatku i još nekoliko faktora, to je već veći posao.Laki021 napisao: 26 Okt 2017, 11:00 Sta vama smeta da vas neko pita kolika vam je plata, to je skorz normalno, ljudi se raspituju i zele da znaju generalno kakve su opcije i mogucnosti.
Ne znam sta glumatate neko ludilo i osetljivi ste na bezvezne stvari. Ceo sajt Glassdoor postoji samo iz tog razloga.
Naravno da mi takva zapitkivanja smetaju, to su privatne stvari koje nemaju šta da se tiču ikoga drugog. Pri tom im takvi podaci ne znače apsolutno ništa. Ili misliš da će neko biti srećniji/pametniji/zadovoljniji/lepši ako dobije informaciju koliko je na primer plaćen moj auto?