Eto, raskrinkan sam, idem da se sakrijem ispod prvog odgovarajućeg kamena koji nadjem.Delija napisao: 26 Okt 2017, 12:56Pre samo par meseci si hteo da pises, a sad si se naduriokragujevac napisao: 26 Okt 2017, 12:13Mada, sama činjenica da sam već više od dvadesest godina u jednoj firmi i pozicija koju imam (ne, neću da pišem koja) verovatno može mnogo toga da kaže.![]()
Plate i životni standard u razvijenim zemljama
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Plate i životni standard u razvijenim zemljama
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Delija napisao: 26 Okt 2017, 12:56Pre samo par meseci si hteo da pises, a sad si se naduriokragujevac napisao: 26 Okt 2017, 12:13Mada, sama činjenica da sam već više od dvadesest godina u jednoj firmi i pozicija koju imam (ne, neću da pišem koja) verovatno može mnogo toga da kaže.
viewtopic.php?f=25&t=1069&p=709407#p709407
kragujevac napisao: 25 Apr 2017, 09:15 ...radim kao glavni medicinski tehničar na odeljenju sa 30tak pacijenata...

- kragujevac
Ne znam da li bi ti to (vama očigledno manje vredno) zanimanje bilo toliko smešno da si u situaciji da neko tebi drag leži polomljen na takvom odeljenju i ne može da se mrdne bez naše podrške/pomoći. Tu sav IT i inženjerija ne pomaže.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Nije smesno zanimanje, smesno je tvoje ponasanje. Sad necu da vam kazem, sad cu da vam kazem, a povremeno se predstvaljas se ko da si u najmanju ruku glavni hirurg na odelenju...
- kragujevac
Bože sačuvaj, hirurg(u našem slučaju ortoped) ima svoj deo posla, a mi ostali imamo svoj.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Meni je bilo dosta tesko da se prebacim iz srpskog moda beskonacnog neplacenog prekovremenog na zapadni sistem od 8h.Darko napisao:Svaka vama cast u tim fensi drzavama kad pored poslova, porodice, velikih plata, pored beskonacinih zanimljivih nacina da utrosite licno vreme, vi imate vremena da ucestvujete u besmislenim raspravama na forumu u srb![]()
Odjedared imas gomilu vremena koje dole nisi imao, i treba malo vremwna da se smislis kako da ga upotrebis.
To je jedan od benefita zivota u uredjenom sistemu.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Haha isti problem i ja imam. Radim od 7:30 do 15:00.. U ns mi je dosadno. Na svakom mestu samo bio bezbroj puta, od kafica do setalista. Smorilo sve, ne znas gde potrosit vreme. 

Svako radi kako misli da je najbolje za njega ako trazi neko pomoc , ok je ,treba pomoci a pitanja kad ces se ozeniti/ udati, kad cete imati dete( ne postavljaju mamlazi sebi u glavi pitanje da li ti ljudi mozda ne mogu da se ostvare kao roditelji zbog zdravstvenih razloga pa ih to tisti, muci) pa jos dosipati so na ranu, je van svake pameti.
Hiljadu pitanja se ovde postavljaju koja su nedolicna, kompleksi rade na sve strane a svi pokusavaju da budu ono sto nisu.
Boli me uvo potekao sam iz seoske kuce i ponosim se sa tim , sa roditeljima , nemam cega da se stidim a vecina tako ne razmislja. Bitno je da ima tel od 1000e da se prica o svemirskim brodovima a kuca od cerpica ili stan od 20 kvadrata gde ne mozes sr..i kao covek da se ne cuje.
Nisu samo pare sto cini zivot lepsim , citavo okruzenje ga cini.
Ovde je okruzenje bolesno, ljudi puni negativne energije jer gledaju kako da prezive mesec i zavidni da to nije normalno.
Svako daje sebi za pravo da zalazi u tudji zivot da isti komentarise i donosi sud o njemu a pri tom svoj ne moze da uredi ( sa decom ili bez).
Sent from mTalk
Dodatni posao, zena, ljubavnica, devojka, vocnjak, vikendica, bezbroj mogucnosti imas.Darko napisao:Haha isti problem i ja imam. Radim od 7:30 do 15:00.. U ns mi je dosadno. Na svakom mestu samo bio bezbroj puta, od kafica do setalista. Smorilo sve, ne znas gde potrosit vreme.

Sent from mTalk
Pa vi tacno zahebavate ljude u Srb, druge nema...ikac2000 napisao: 26 Okt 2017, 14:46Meni je bilo dosta tesko da se prebacim iz srpskog moda beskonacnog neplacenog prekovremenog na zapadni sistem od 8h.Darko napisao:Svaka vama cast u tim fensi drzavama kad pored poslova, porodice, velikih plata, pored beskonacinih zanimljivih nacina da utrosite licno vreme, vi imate vremena da ucestvujete u besmislenim raspravama na forumu u srb![]()
Odjedared imas gomilu vremena koje dole nisi imao, i treba malo vremwna da se smislis kako da ga upotrebis.
To je jedan od benefita zivota u uredjenom sistemu.
"Pitali smo Srbe iz Nemačke šta treba da znate ako planirate da se selite tamo."
https://www.vice.com/rs/article/j5j887/ ... elite-tamo
https://www.vice.com/rs/article/j5j887/ ... elite-tamo
Ja bih volio samo da svako ko misli da mu je ovde lose da moze otici na mjesec u DE, pa da vidi kako je imao pogresno misljenje da pare padaju sa neba. A vjerujem da sad se udje u neki kafic i kazes idete svi u DE raditi da bi 80% krenulo izmisljati razloge zasto ne mogu. Takvima nema pomoci ni ovde ni tamo. I takvi kukaju kako rade za 200 eura i kako nikad nece biti bolje.
Imao sam par prilika otici u Austriju da zivim i ni jednog momenta nisam o tome razmisljao. Iako bih otisao, vjerovatno da bih se vratio vrlo brzo.
Imao sam par prilika otici u Austriju da zivim i ni jednog momenta nisam o tome razmisljao. Iako bih otisao, vjerovatno da bih se vratio vrlo brzo.
Poslednja izmena od Dani u 26 Okt 2017, 15:26, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jel je*es ti nesto i zasto ne?Darko napisao: 26 Okt 2017, 15:01 Haha isti problem i ja imam. Radim od 7:30 do 15:00.. U ns mi je dosadno. Na svakom mestu samo bio bezbroj puta, od kafica do setalista. Smorilo sve, ne znas gde potrosit vreme.![]()

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Delija nemoj preko reda. Prvo se pita kolika ti je plata 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...