Risto napisao: 26 Okt 2017, 22:36
Da li i vama većina auta na ulici vremenom "dosadi" i prestanete da se okrećete za njima? Baš gledam, recimo, f10 me već smorio. Lep auto i dalje, nemam neke zamerke, nego jednostavno nije više "predmet mog obožavanja"...
I meni je F10 več bio dosadan dok nije došla G serija. Sad mi je opet zasijao .
C30 r design je baš cool avto...šteta što je tako nepraktičan.
C30 bio i istao super, c4 picasso prva gen isto, ona Micra je meni super bila i ostala, ima neki svoj fazon.
Generalno volim drugacije automobile, zato mi je VelSatis uvek bio vrh.
C6 mi je bio gadan i sada mi je skroz ok.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Meni je svaki Golf npr lep i dalje.
Kad se pojavila 4ka bio mi je odvratan zadnji kraj, pA sestica isto. Ali nekako mi uvek in na neki nacin.Golfa 1 ili 2 bih.mogao voziti sutra, pozeljni su mi nekako, i Golf 4 njega bih bas mogao voziti kao prvi auto bez problema.
I ostala su mi auta e39 koji mi i danas top kad je ocuvan.
A4 b8 mi je aktuealan i dalje, tacnije lep vec 9 god konstantno.
Megan 2 mi je bio odvratan, sad mi ok, ali samo onaj sa 5v hb.
BMW e90 mi je isto bio nekako ogavan odnazad, a sad mi je skroz ok.
Svaki Golf je prelep. Pre ili kasnije osvoji i one koji ga kao mrze. Golf kao brend osvaja, ako ne na prvu loptu izgledom, onda kasnije, ako ne ni kasnije onda svojom univerzalnošću, praktičnošću i štedljivišću. Pravi Volksdojčer.
Day Walker napisao:
Zagrcnuo sam se čitajući ovu poeziju
Od Golfova 6 i 7 izgledaju dobro.
Mlad si, ima vremena da poklekneš pred čarima, a bliže si nego što misliš. Svako bar jednom u životu kupi Golf, nebitno da li je originalna ili Seat/Škoda/Audi varijanta...