Dobro veče
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Dobro veče
Stvarno su vam dobre ulice, ovo sto sam danas vozio. Volim sto je sve siroko I sa po dve, tri trake. A komadi se podrazumevaju, I tu kidate. 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
pedja napisao:Da li je dozvoljno skretanje iz Makenzijeve u Katanićevu?
Da pitam opet. Mislim na skretanje levo, dakle, kada se ide ka Slaviji. Naime, postoji ovaj znak (priložen), ali tu i nema skretanja levo, već tek nešto kasnije. Sa druge strane, kakav god da je znak, on ne važi za ove iz Kursuline, jer ga i ne vide? Te se redovno skreće, jer dolazim iz Katanićeve, pa da znam da li da mirne duše mogu da ih naduvamsasa lbg napisao:Jeste
Sent from my iPhone using Tapatalk

TT
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
U NS upravo krenuo jak vjetar da duva. Vjerovatno ce i sire da hvata
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Ja se vracao malopre iz Pecinaca. Haos je bio na AP, kao onda posle skupa na FG.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

https://image.ibb.co/dEhyt6/6_2.jpg
https://image.ibb.co/dEhyt6/6_2.jpg
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Gde je poliklinika kcs, jel to ona velika zgrada gde pise Klinicki centar?
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=-zF8FCi9a-o
Po Google mapama, da.Kornjaca Rade napisao: 30 Okt 2017, 19:02 Gde je poliklinika kcs, jel to ona velika zgrada gde pise Klinicki centar?

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jeste
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Zahvaljujem.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Juče popodne je jak vetar oborio veliko drvo (ogroman stari jablan) tu kod mene i palo je čitavih 10 metara od parkiranog "mog" novog Dobla. Odsekao sam se kad sam to video.

Fotke su loše jer mi je baterija bila pri kraju u telefonu pa blic nije hteo da radi a mračno... No vidi se sve... Uf, zamalo...

Fotke su loše jer mi je baterija bila pri kraju u telefonu pa blic nije hteo da radi a mračno... No vidi se sve... Uf, zamalo...

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Au jbt, imao si sreće. Ja juče u kolima sa porodicom kad je počelo da duva, prvo stanem sa strane pa gledam kako se drveće uvija. Nije svejedno, lepše bih se osećao da sam na autoputu, bar mi ništa ne može na glavu pasti.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Gde u Ns kupiti extra tvrde sireve? Volim sireve a smorili me ovi klasicni polu tvrdi tipa trapist, gauda, tilsiter, kackavalj i slicni.
Trazim nesto u rangu Old Amsterdama, on mi je prebrutalan ali cisto sumnjam da se ima u gradu nabaviti. Nisam neki poznavalac sireva, bitno da je tvrd i ukusan
, ne trazim neke od magarecjeg mleka koji su 50e kriska sira.
Video ovih dana reklamu na tv za tvrde sireve u Maxiju, otisao danas do onog na bulecaru kod lutrije, kad ono samo jedan tvrdi trapist od Selekte, nije los, uzeo 300g da grickam mada sam ga i pre jeo, nista wow.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Trazim nesto u rangu Old Amsterdama, on mi je prebrutalan ali cisto sumnjam da se ima u gradu nabaviti. Nisam neki poznavalac sireva, bitno da je tvrd i ukusan

Video ovih dana reklamu na tv za tvrde sireve u Maxiju, otisao danas do onog na bulecaru kod lutrije, kad ono samo jedan tvrdi trapist od Selekte, nije los, uzeo 300g da grickam mada sam ga i pre jeo, nista wow.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
U merkatoru ima razno raznih sireva. Tempo takodje, kod njih su i obelezeni zastavicama iz koje su zemlje.
Na limanskoj pijaci prodaje lik Francuz, pravi domace sireve. Samo msm da je kg oko 2500.
Sent from my SM-J500FN
Na limanskoj pijaci prodaje lik Francuz, pravi domace sireve. Samo msm da je kg oko 2500.
Sent from my SM-J500FN
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ima jedna lepa zena na ribljoj pijaci iz nekog sela, prodaje domaci sir. Probao sam par vrsta, vrhunski su. Dimljeni sa ljutom paprikom me odusevio.