Ti si uvozio direktno za Sephoru, pre 10tak godina kada je otvarana njihova prva radnja ovde. Direktor bio iz Atine, odakle je i dolazila ta roba u kineskim kutijama a upravljanje radnjom do otvaranja bilo od ekipe iz Zagreba?mića napisao: 30 Okt 2017, 21:55 Ja sam direktni uvoznik za par jakih brendova, napisao sam danas.
e sad, pristup fakturama ima knjigovodja, moj komp ima sifru i nema niko drugi prava da bleji po tome.mića napisao:@ljubitelj ne mracim nego gledam i slusam.
sephora, odgovorno ti tvrdim da tamo mozes da kupis iskljucivo robu koja je stigla direktno od uvoznika, sa deklaracijom. Na svakom parfemu se nalaze TRI bar koda, jedan vidljiv i dva digitalna u celofanu nevidljivi za sve nas osim za poseban citac. Osim toga cetvorocifreni broj iznad vidljivog bar koda je utisnut i na bocici. Rabat od 500-1000% je budalastina, idu sa 30-40% rabata.
ne mogu, ne zelim i ne smem da ti fotografisem fakturu za sephoru ili bilo koju drugu radnju. Da, reklamni materijal dolazi iz kine, torbe, neseseri i tako te gluposti. Na kutijama pise made in prc.
zamaramo sve ove ljude da citaju gluposti.
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
ljubitelju, ajd kad kazes da sve ima preko neta i da ulazne cene nisu tajna, bacam ti rukavicu u lice, ulazna cena za paco rabanne invictus 100ml, dakle kad izadje iz carinskog magacina (kog?) dakle klot cena kad udje kod mene u magacin?
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Parfemi došli u litarskim bocama, devojke u radnji presipale u one malecne za maloprodaju.
Kažeš knjigovodja i ti imaš jedini pristup kompjuteru.
Ti si bio knjigovodja Sephore pre 10 godina pri otvaranju Delta Citija?
Ti si bi tamo pa znaš da su fakture baš jedino u kompjuterima a ne fizički na papiru?
A šta ako ti kažem da fakture doneo špediter, roba došla avionom uz svu prateću dokumentaciju i ostavljeni papiri na izvolte svakome ko je bio prisutan sa jasno vidljivim brojkama. Dobro i da nije pogubljena papirologija, uglavnom se u takvom cajtnotu slabo obraća pažnja a gomile papira trpaju kako i gde ko stigne.
I sada mi ti pričaš ono što znam iz ličnog iskustva da nije onako kako sam ja video svojim očima u svom onom haosu.
Prevideo kada je navedeno da se dogadja?
Ili pričaš kako sada ti radiš sa Sephora -om danas, što nema nikakve veze sa mojim tekstom.