Dobro veče
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Dobro veče
Ima, ima. I zna da prodaje. Sa svima u nekom polu flertu. Uvek red kod nje... 

Ne znate vi da kupujete 

Jel ovo sto ste nabrojali pijaca, merkator, tempo, odnosi se na extra tvrde sireve? Ne trabju mi oni klasicni domaci sto ih ima uglavnom po pijacama, niti polu tvrdi.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ja to slabo razlikujem sta je po tvrdjoci jer retko jedem sireve. Ali na riblju otidji da popricas sa dobrom zenkom makar ti uvalila mekani (sir) 

- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Jel moze neko da mi objasni ovo za rent a car?
Jel je ovo cena po danu ili za period koji sam stavio? Konkretno preuzimanje vozila 11.11.2017 a vracanje 13.11.2017.
Na prvoj slici za megana pise skroz dole ukupna cena, na osnovu toga bih rekao ds to nije po danu nego za taj moj period?
Isto i za automobile sa 2 i 3 slike samo sto nisam ulazio detaljno kao za megana ali isto pise ukupna cena ta koja je i vidljiva.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Jel je ovo cena po danu ili za period koji sam stavio? Konkretno preuzimanje vozila 11.11.2017 a vracanje 13.11.2017.
Na prvoj slici za megana pise skroz dole ukupna cena, na osnovu toga bih rekao ds to nije po danu nego za taj moj period?
Isto i za automobile sa 2 i 3 slike samo sto nisam ulazio detaljno kao za megana ali isto pise ukupna cena ta koja je i vidljiva.

Ja pricam za kupovne sireve, ne domace.
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
Ukupna cena ali to je samo sa osnovim osiguranjem, sa učešćem u šteti oko 1000 evra.stefankmn napisao:Jel moze neko da mi objasni ovo za rent a car?
Kod europcar je depozit za ovu klasu oko 100k dinara, ako se dobro sećam.
U NS-u pripremaju levak na Subotičkom kod hungaroringa.
- stefankmn
Da, zvao sam ih da se raspitam. To je ta cena za taj period. Ali su im uslovi nenormalni. Depozit za vw poli npr 600e sto je I ucesce sto si rekao ako se desi šteta. Nikad ssbi ne bi dozvolio da potpisem tako nesto. Mislio sam ds to oko rente ide drugacije.
Mislim da u DE ostavljas karticu, a ne kes. Isto i ako stigne neka kazna sa kamere skinu ti sa debelom provizijom.
Ne znam kako je kod nas.
Ne znam kako je kod nas.
- stefankmn
Da isto je, rezervisu iznos sa kartice
Pa i u Srbiji se radi preautorizacija na kartici. Konkretno Europcar SRB neće da čuje za keš. Ovde može i jedno i drugo... ista firma.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sto?jovanns napisao:U NS-u pripremaju levak na Subotičkom kod hungaroringa.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
ja sam u Grčkoj 6 eura po danu platio da imam potpuni kasko bez učešća. Što mi je i odgovoralo, da ne ''rezervišu'' sa kartice i posle možda skinu.Floyd napisao: 31 Okt 2017, 14:52 Pa i u Srbiji se radi preautorizacija na kartici. Konkretno Europcar SRB neće da čuje za keš. Ovde može i jedno i drugo... ista firma.
Ima li to kod nas?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''