Muzikaaaaaaaaa

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Muzikaaaaaaaaaa

Post od Floyd »

Ovde je vec hit, pustaju je na radiju bar dva puta po statu.
Meni je iskreno, pocetak te pesme znak da bih mogao da promenim radio stanicu :)
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

pa pazi floyde, meni drugar dolazi godisnje iz zeneve, i primetio sam da se tamo slusa samo ova latino muzika. ne znam u cemu je fora, da li sto ima dosta doseljenika iz tih zemalja, dosta portugalaca i sl. ili bas nema neke druge muzike . :zbunjen:
Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Nema to veze sa doseljenicima nego tu muziku forsiraju radio stanice, televizije, nocni klubovi itd.
Muzika lagano ulazi u usi i ako nema nikakav kvalitet pa tako i traje par meseci i posle svi zaborave na to.
Mene takva muzika nervira pa je i ne slusam ali ima ljudi koji prate trendove kako u muzici tako i u oblacenju i sl.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

:plusone: :uf: . vala bas.
Slika
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Post od Mares »

AAAAA KONACNO SAM NASAO OVU PESMU! Ha koja slucajnost, vec danima guglam i po guglu i jutubu, nisam imao predstavu sta da kucam......kucam ooo ye ye ye ye a nisam upamtio reci kada sam je slusao na radiju....imas od mene gajbu jelena!

Prava letnja pesma, cuga, more, plaza, ribe ..... :presrecan: :presrecan: :sreckovic: :sreckovic: .... ju ala cu sutra da se razvalim! Ajde vise jos samo faking posao da se sutra zavrsi!
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Pominjani su juče u temi o Golfu 7. Postoje od 1979 i u mnogim aspektima su bili ispred svog vremena :doubleup:

Ovo naravno svi znaju...

Pa zatim...
http://www.youtube.com/watch?v=PJFShE1VfEc

I na kraju sa legendom :ovacije:
http://www.youtube.com/watch?v=M8sFupDAwvo

I da još jednom ponovim... u sledećoj reinkarnaciji želeo bih da budem Dieter Meier. :cool!:
Širim haos!
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Juznokorejanac i njegov "konjski ples", ovih dana vrlo popularan u svetu. Nadam se da nije bilo na stranici-dve ranije... Ko izdrzi da gleda prvi minut, odgledace spot do kraja. :)
http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

ahahah vr'.. opa gandam stajl :dobarvic:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

treba li smo mu dati ovo da ubaci u spot

http://www.youtube.com/watch?v=HKeBxEXj5kE
Slika
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Одг: Muzikaaaaaaaaaa

Post od Sloba »

Biške i Sale Friš, veterničko-novosadski rokeri zvani Pero Deformero. Polovinom devedesetih su počeli, od tada je i pesma "Došli smo do kraja puta..." i još neke, ali su kasnije urađane u boljim uslovima i uradjeni su spotovi. Jeste, to je Biševac, isti čovek. Legende.:smile:

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Ja obozavam Pera Deformera,slusao sam ih uzivo i zvuce bolesno dobro,prosto neverovatno :doubleup: a Fris razvaljuje i u Ritmu Nereda ;)

sent from Kenda digitron using Tapatalk :)
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Evo jednog posta na istu temu sa VG foruma od pre dve godine, pa da ne pišem ponovo. :D
SlobaNS napisao:Svaka čast za izbor! :D

Inače, pesma je stara blizu 15 godina, ali su bolje odrađen spot i promocija morali da sačekaju normalnije vreme. Pevač Goran Biševac je sa svojim bendom bio pobednik Zaječarske gitarijade 1997. godine, a virtuozni gitarista Sale Friš svirao je u poznatom novosadskom rok bendu za devojčice do 15 godina- Neodoljivi. Trebali bi čuti kako je Pero Deformero zvučao kada je Nidža bio pevač. Momak polu retard, dovedu ga u studio, puste matricu i daju papir sa tekstom koji je ovaj prvi put u životu video (a još i slabo čita). Matrica krene, a ovaj krene da sriče i mumla. E, to je ludnica, šteta što toga nema nigde zabeleženog. :lol:

Stara verzija iste pesme, stari pevač, Sale sa kosom: http://www.youtube.com/watch?v=UPvyNqvm ... re=related
Odgovori