Da vas malo zatrpam SS-ovima iz Elex-a

Nazalost, shadow play mi je bio zaribao, pa 90% prelepih SS-ova nemam, a bas sam napravio 20ak brutalno lepih.
Pa evo i ovih losih starih, jbg.
Posle sam presao na 4K rezoluciju i prvo cu staviti link ka tom albumu na Onedrive, gde su danasnje slike koje sam napravio.
Teksture su ocaj u 70% igre, grafika nista specijalno, ali su sam dizajn, osvetljenje i ambijent na jako visokom nivou, pa se dolazi do vizuelno jako dopadljive igre.
Preporucio bih pre ovoga da se odigra barem Gothic 3(sa poslednjim update-ovima i grafickim dodacima), ako je nekome Gothic 2 vec preterano zastareo, ali su Gothic 1 i 2, verovatno najbolji RPG-ovi ikada, po mom misljenju, a G3 se dugo sredjivao i nikada nije imao pricu i imerziju u svet Gothica poput prva 2 dela.
Gothic 4, to jest, Arcania-u, nisu radili oni, pa je i sam kvalitet RPG-a nizi, ali je svejedno i to meni bila odlicna igra.
Novi deo Piranha Bytes-a, Elex, razocarao je u nekim elementima, jer je sistem borbe malo zastareo, a i ponuda item-a, ali je svejedno fenomenalna igra, koju treba da odigra svaki ljubitelj 3rd person RPG-ova.
https://1drv.ms/f/s!AhS228c7k4a45y2szCoYxMM9f_ik