Plate i životni standard u razvijenim zemljama
Re: Plate i životni standard u razvijenim zemljama
Nikad nije postojao mehanizam kažnjavanja. Bar ne dobar. Uvek su se izvlačili kreteni koji imaju uticajnije roditelje.
Jes bezobrazna ova Brankica. Nije odgovorila ni na jedno pitanje 

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Hajde da se složim (delimično), sad je ustanovljen sistem u kojem će SVAKO moći da se izvuče. Ali bukvalno, potrebno je samo da, nakon što napravi glupost, ne dođe u školu par dana.Mr.Rotor napisao: Nikad nije postojao mehanizam kažnjavanja. Bar ne dobar. Uvek su se izvlačili kreteni koji imaju uticajnije roditelje.
Prva dva stava iz mog posta su svakako mnogo gora od ovoga, koji je sam po sebi katastrofa.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ja nesto razmisljam, ne znam da li je od trenutka od kada je dosao na vlast bio makar jednom u emisiji u kojoj nije odgovarao na pitanja koja je sam sebi postavio, mislim da je ovo prvi put. Nije slucajan trenutak, poceli su da dobijaju ozbiljne packe sa zapada na racun medijskih sloboda.
Btw, intervju je odlican, na trenutke ga je dovela do potpunog razotkrivanja gde ni demagogija vise ne radi.
Btw, intervju je odlican, na trenutke ga je dovela do potpunog razotkrivanja gde ni demagogija vise ne radi.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ja preskočio da odgledam, posle mi bilo kasno da decu traumiram. A nije ni lepo da slušaju kako psujem 

There are 10 kinds of people in the world:
- igor_harris
Traje i dalje. Ja se vise smejem nego sto psujem. Ovo je emisija zabavnog karaktera.
Pa onako, njegovi glasaci sigurno nisu rekli jao koji psihopata patoloski lazov nego su bili u fazonu super, bas je pokazao ovoj beštiji.
Pa da. Kad kaže da će 90% penzionera imati penzije veće nego nikada a ovih 10% bahatih to ne želi 

- igor_harris
Istina, nista se nece promeniti kod njegovih glasaca, ali moze da motivise neutralne.
A brankica totalno nepripremljena, razocaran sam. Kako ga tu nije uhvatila da analiziraju malo sta se moze kupiti za taj novac, o nikad skupljoj struji, nikad skupljem gorivu itd.Floyd napisao:Pa da. Kad kaže da će 90% penzionera imati penzije veće nego nikada a ovih 10% bahatih to ne želi
Drugi zicer je bio kad je rekao da je mozda neki covek imao 800 evra pa je dao nekome da uplati u njegovo ime, jer nije dozvoljena tolika uplata. Tu da ga pita da li to znaci da su njegove partijske kolege zaobilazile zakon. Kako se to razlikuje od toga da isto uradi tajkun sa 100 ili 200 ljudi.
Bilo je jos zicera, a brankica kao boaci sinoc.
Sent from my Z00D using Tapatalk
- igor_harris
Pa upravo to ga je i pitala. Sta ako je neki tajkun to uplatio, a onda je on rekao da nije, "zato sto to onda ne bi bio SNS".
Ti da ga stavis na elektricnu stolicu pred kamerama on ti to nece priznati i cim pocne da pronalazi te demagoske odgovore ti kao voditelj mozes da nastavis sa pitanjima na istu temu ali on ce sve vise ulaziti u demagogiju i em te sludi i gubis konce, em gubis vreme bez veze a jasno ti je da odgovor neces dobiti.
Ko ima dovoljno mozga, dovoljno je da cuje te izgovore i izbegavanje da se odgovori na pitanje, dovoljno je da vidis onu reakciju gde pocinje da divlja na pitanje " kakvu funkciju vas brat ima u stranci? Po meni, sasvim ok emisija, tesko da je moglo bolje protiv najveceg lazova i demagoga, coveka kome je Gebels najveci uzor.
Ti da ga stavis na elektricnu stolicu pred kamerama on ti to nece priznati i cim pocne da pronalazi te demagoske odgovore ti kao voditelj mozes da nastavis sa pitanjima na istu temu ali on ce sve vise ulaziti u demagogiju i em te sludi i gubis konce, em gubis vreme bez veze a jasno ti je da odgovor neces dobiti.
Ko ima dovoljno mozga, dovoljno je da cuje te izgovore i izbegavanje da se odgovori na pitanje, dovoljno je da vidis onu reakciju gde pocinje da divlja na pitanje " kakvu funkciju vas brat ima u stranci? Po meni, sasvim ok emisija, tesko da je moglo bolje protiv najveceg lazova i demagoga, coveka kome je Gebels najveci uzor.
Zabole njega za publiku sa mozgom. On se obraćao svojim glasačima koji su em u većini, em redovno izlaze na izbore.
Nisam gledao ceo intervju ali to za penzije mi je dno. Po kom osnovu on povećava minimalne penzije na štetu onih sa većim. Zna se kako se obračunava penzija. Ako nekom programeru sad uzimaš npr. 50 hiljada za penziono, ne možeš sutra da kažeš "eee, mnogo je tebi 100 soma penzije dok neko nema ni 20".
Ili kad je rekao, za nekog će to povećanje od 5 posto iznositi 4000 a za nekog ni 1000.
Nisam gledao ceo intervju ali to za penzije mi je dno. Po kom osnovu on povećava minimalne penzije na štetu onih sa većim. Zna se kako se obračunava penzija. Ako nekom programeru sad uzimaš npr. 50 hiljada za penziono, ne možeš sutra da kažeš "eee, mnogo je tebi 100 soma penzije dok neko nema ni 20".
Ili kad je rekao, za nekog će to povećanje od 5 posto iznositi 4000 a za nekog ni 1000.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Opet politika, uprkos upozorenjima. U nastavku ce biti brisano. Hvala na razumevanju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Brišite iz zemlje?@!@##?!
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока