Alfa Romeo Stelvio

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
Korisnikov avatar
delano
Reactions:
Pridružio se: 30 Nov 2015, 12:30

Re: Alfa Romeo Stelvio

Post od delano »

Mr.Rotor napisao: 03 Nov 2017, 19:26 Kako ti voliš da teraš kontru.

Alfa Stelvio je plastično govno koje se vozi malo bolje od ostalih u klasi. Mada pitanje dal se vozi bolje od Macana.

Košta mnogo i prodavaće se samo na priču da je prvi Alfa SUV, a opet i ta prodaja će biti daleko lošija čak i od Macana.
Nemo' se nervirate mnogo VW fanovi, pa sta sad je Alfa kriva sto Audi pravi govanca umotana u meku plastiku, a Alfa masine koju pruzaju ono sto bi svakog ljubitelja automobilizma trebalo primarno da zanima. Stelvio je vozacki mnogo bolji od Q5 nego sto je plastika u Q5 bolja no u Stelviu.
Korisnikov avatar
Dani
Banned
Reactions:
Pridružio se: 26 Okt 2014, 02:41
Garaža: BMW F10 530d

Post od Dani »

Gdje ste vi to vozili Stelvio pa da znate da je bolji?
Ne branim Audi, ali smjesno je spominjati vozacki bolji SUV.
Korisnikov avatar
delano
Reactions:

Post od delano »

Nedje ispod Monserate :opustanje:
Naravno da SUV nije prvi izbor za dobru voznju, ali mnogo se radi na tome, zezam se ja malo sa Audijem, samo hocu da kazem da je Stelvio daleko iznad prosecno dobrog auta.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Dani napisao: 03 Nov 2017, 22:38 Gdje ste vi to vozili Stelvio pa da znate da je bolji?
Ne branim Audi, ali smjesno je spominjati vozacki bolji SUV.
A ti rešio da nas zasmeješ, veseljaku jedan:
Dani napisao: 11 Okt 2017, 20:01 Ja vozio od drugara proslog Sporta 2,7 dizel. On dobio u neku kompenzaciju, jedva ga se kasnije rjesio.
Ajde sto za malo nisam dobio morsku bolest koliko se ljulja, ali sto ide 13-14 sekundi do 100km/h. Ne znam sta nekom treba biti pa da to uzme.
Dani napisao: 16 Sep 2017, 18:47 Realno je da nema nekog dobrog razloga uzeti XC60. Iako je auto odlicno dizajniran, unutra je isto odlican, dzaba kad eto kako se vozi. Osjecaja bez. Steta za tako fin auto. Kako god okrenes Njemacka trojka ponovo najracionalniji izbor.
:)
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Znaju ljudi tako sami po sebi da se poseru. Nije redak slucaj. :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Cirkus :)

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Dani
Banned
Reactions:
Pridružio se: 26 Okt 2014, 02:41
Garaža: BMW F10 530d

Post od Dani »

To sto se RR ljulja nema veze sa osjecajem u voznji. To je smece kao i ubrzanje od 14 sekundi u bilo kom autu, a pogotovo u autu koji je nov kostao kao stan.
Predvidjam ovoj Alfi debakl , kao u ostalom i Giulia sto dozivljava. Ne mozes od govna pitu praviti.
Korisnikov avatar
delano
Reactions:

Post od delano »

Dobro nisi ti kriv sto Quadrifoglio nabija komplekse pa se to vidi i na tebi.
Kad Giulia i Stelvio deru brzinom, snagom i dinamikom, onda krece klasicna spika da je sve to dzabe jer ce slabo da se prodaje i slicno, kao da svi trgujete akcijama proizvodjaca automobila pa je to iole bitna stvar, a nekog ko voli da vozi dobru masinu treba valjda da zanima sto je Audi prodao milion A4 sa 1.4 motorom i prednjom vucom. Superkul :mangup:
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Dani napisao: 04 Nov 2017, 14:14 To sto se RR ljulja nema veze sa osjecajem u voznji. To je smece kao i ubrzanje od 14 sekundi u bilo kom autu, a pogotovo u autu koji je nov kostao kao stan.
Predvidjam ovoj Alfi debakl , kao u ostalom i Giulia sto dozivljava. Ne mozes od govna pitu praviti.
Eto vidiš, a ti umesto da svoju pitu baciš, ti još dodaješ.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Danas sam malo vise vremena proveo u Stelviu.
Definitivno jako fin auto. Meni izgleda prelepo.
Enterijer onako, moze da se proguta pod izgovorom sportske note.

Drug koji trazi auto kaze, jako mu se svidja, ali zbog toga sto je Alfa ne sme da je uzme. Kaze iskreno da ima BMW ili Merc znacku i da je identicna, odmah bi je uzeo...
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Svi komentarisu eksterijer i enterijer. Niko je nije probao u voznji a tu bi trebalo da je najbolja.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Vozio je kolega. Prilicno je zadovoljan.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Laki021 napisao: 04 Nov 2017, 20:54
Drug koji trazi auto kaze, jako mu se svidja, ali zbog toga sto je Alfa ne sme da je uzme. Kaze iskreno da ima BMW ili Merc znacku i da je identicna, odmah bi je uzeo...
Ovo će biti jedan od važnijih uticaja na prodaju. Dobar ili loš glas je veći minus od loše plastike i visoke cene, i veći plus od dobrih performansi i voznih osobina. Ako se pokaže kao prosečno pouzdan, tek bi sledeći model mogao da računa na neku veću prodaju.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Darko napisao: 04 Nov 2017, 21:07 Svi komentarisu eksterijer i enterijer. Niko je nije probao u voznji a tu bi trebalo da je najbolja.

Pisao sam ja o voznji pre nekog vremena, ali tek nesto malo. Drugar kupio, pa nije bio red da je forsiram previse...
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Slika
Odgovori