Pa ti si se meni sreco iznervirala
Da cika Velja bonu, da se malo smiris
Svi znaju bre, kako ne znaju, prica se po citavoj carsiji, ali eto, niko da zabelezi, vec ovi autonovinari dzukele, namerno govore suprotno
Nego, jesi li ga sam merio ili ti je neko merio, posto sam cuo da kada sam meris, nije bas pouzdano
E ako si vozio do Grcke u vrhunskim sedistima i nisi se umorio na tolikom putovanju, onda ok, izvini, nisam znao
Nisam znao da sve bukvalno shvatas, ali da umesto duplo, kazemo da si u sirini jedno 15-20cm uzi dakle za jedno moje rame otprilike, jel sada ok, jel ti to ulazi u sablon zamisljanja?
A vezbaj i srpski, ili je kabinica ili je malecka
Necim cvrstim definitivno baratas, ali cinjenice definitivno nisu
Nije ti niko rekao da sundjer nije najbolji materijal za anatomska sedista izgleda.
Nije sve sto lepo izgleda, odmah i anatomski ispravno, a pogotovo ne Alfina sundjerasta sedista
I jos uvek cekam zapravo testove gde se neko zalio na Mercedesova sedista i prostor u kabini, a pohvalio Alfine, da ne citamo vise te tvoje fantazije, daj neke cinjenice za promenu, da je neko sem tebe to na nekom testu primetio...
Ja zaista ne znam kako neko moze da tripuje da vozi neku ljutu makinu, a na testovima ga useravaju Peugeot 407, Accord, Passat i Ford Mondeo.

Ej, pa stavili su je na poredjenje sa Seat Exeo-m
Kako ono bese, fotelje, a?
Da ne pravis mozda sam te anatomske fotelje sa kojima ih poredis, pa ti one reper?
The 159’s driving position feels high, the seats slightly narrow and short of squab. And material quality is a little shoddy too: our test car had a few too many rough, flimsy and sharp plastics to do Alfa’s quality men much credit.
https://www.autocar.co.uk/car-review/al ... -2006-2011
Ivan napisao: 08 Nov 2017, 04:03
c klasa
Front backrest length:600 mmFront seat length:500 mmFront entry height:510 mmFront interior width:1450 mm Rear backseat length:610 mmRear seat length:460 mm
159
Front backrest length:670 mmFront seat length:550 mmFront entry height:530 mmFront interior width:1460mm Rear backseat length:690 mmRear seat length:520 mm
Bitno da je kao vrhunac fantazije ispala prednost sto je c klasa malecka, uska, skucena, sa malenim klupicama umesto vrhunskih anatomskih fotelja.
Jesi li te dimenzije sedista izvukao iz jos nekog pouzdanog izvora?
Evo i malo realnosti:
Ipak, najjaca mi je dimenzija visine sedista, ge de navodi od asfalta, a ne od poda vozila
Ajde iskreno, jesi se ti zaista trudio da izvuces ove podatke?
Pa svaka ti cast, vidi se da radis u caletovoj firmi, tako verovatno nekome otfikaris stub malo kraci, malo duzi...ma ajde, neka podupre
A realno, za visinu sedista moze i Markoni da ti potvrdi koliko si odvalio podatak koji veze sa zivotom nema, jer smo se bukvalno nas trojica nasli da bi izmerili cije sediste moze vise da se spusti, ja sa C klasom, Milosdoktor sa 159 i Markoni sa E90 karavanom. Eto, da budem malo i ozbiljan, ovo mi je kao da zezam neko dete zveckom

Ali si barem istrajan, lepo kazu, ne jebe lep, nego uporan
E, dugo mi nije bilo ovako zanimljivo na forumu, ako ne budes odustao, mozda se okrenemo, pa mozes malo i ti mene, meni malo pocelo da trne