Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Ta TI bi trebala da je tvrdja od obicne, pa treba probati da li ti odgovara. Takodje je niza od obicne, 10.6cm klirens, pa vidi kako se penje na ivicnak, to jest, slusajpassenger napisao:Budi iskren, šta bi ti uzeo?
Milos napisao:M32 je odlican menjac,nego ti ne znas.Kazu prvi se M32 u vodu baca.Uostalom ima odlican tutorijal kako se salta isti :
(FOTO) (VIDEO) (MENJAC)
https://www.youtube.com/watch?v=kIVFsjKV8zU
Ostaće neostvarena želja. Doduše W140, ne C140.
Update navigacije mi ne treba jer imam navi kad mi zatrebaXepoj87 napisao: 09 Nov 2017, 09:51 Ta TI bi trebala da je tvrdja od obicne, pa treba probati da li ti odgovara. Takodje je niza od obicne, 10.6cm klirens, pa vidi kako se penje na ivicnak, to jest, slusaj
Da ja sada biram, veruj mi da ne znam sta bih birao, morao bih da probam.
Jako mi se svidja ta klasicna c restyle, ali mi volan, bord i sve to, nekako ne odgovara, zakljucak posle CLK, koji je na bazi te C klase.
Opet, nemas update navi posle odredjene godine, pa i to treba videti, ne znam kakva je Alfa sa time, cisto sumnjam da je bolja, ali nemam pojma.
Pazo, svaki Mercedes sa v6 motorom i brutalnom opremom(sedista na naduvavanje, amg paket, xenon, navi, koza, memorija...) nikada nece delovati lose, uvek ces prepoznati klasu tu, alk takvi i drze cenu.
Najbolje da probas oba i skontas sta tebi vise lezi.