Audi A3 2012
Re: Audi A3
A3 2.0 TDI Ambition sa nekom normalnom dodatnom opremom (ksenoni, metalik, aut. klima, tempomat...) izadje najnormalnije na 32-33.000. Ne znam sta bi se desilo kada bi krenulo izivljavanje...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Prosto... A200 CDI sa 5 vrata je 25.000e, A3 sa 3-je vrata je 1.300e skuplji...
Znaci da ce sportback biti minimum 2.500e skuplji...
Da li ti zaista mislis da je A klasa izuzetak sa tom cenom?
Ti uzimas kao primer najnapucaniji model sa svom opremom i automatskim menjacem,a stavi isto to u Bmw 1 ili Audi A3 i videces da se cena ne razlikuje mnogo...
Takodje,A klasa je za sada najopremljeniji automobil sto se opreme tice u C segmentu, nadam se da ce i A3 to ispratiti,a ne vidim zasto ne bi...
Mislim,proste stvari kao sto je AMG paket,pa onda imas AMG peket premium,pa onda imas grejac motora i dodas recimo xenone i eto ti upravo samo par stvarcica koje izadju 10.000e...
Standardni A3 2.0 TDI S line S tronic kosta 32.000e...
Znaci da ce sportback biti minimum 2.500e skuplji...
Da li ti zaista mislis da je A klasa izuzetak sa tom cenom?
Ti uzimas kao primer najnapucaniji model sa svom opremom i automatskim menjacem,a stavi isto to u Bmw 1 ili Audi A3 i videces da se cena ne razlikuje mnogo...
Takodje,A klasa je za sada najopremljeniji automobil sto se opreme tice u C segmentu, nadam se da ce i A3 to ispratiti,a ne vidim zasto ne bi...
Mislim,proste stvari kao sto je AMG paket,pa onda imas AMG peket premium,pa onda imas grejac motora i dodas recimo xenone i eto ti upravo samo par stvarcica koje izadju 10.000e...
Standardni A3 2.0 TDI S line S tronic kosta 32.000e...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bilo mi je nelogično da audi bude skuplji od mercedesa ali se onda setih da je A klasa oduvek bila malo manji automobil od konkurencije pa je možda to razlog. B klasa je verovatno skuplja ali ona je solidno veća od a3ojke.
Kraci je A3 od A klase...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Razlika izmedju A i B klase je 500e u ceni...

Inace,cenovnik novog A3 stoji na nasem sajtu vec vise od 2 nedelje...
Ja sam ga nasao pre jedno nedelju dana slucajno,posto je jedini poseban cenovnik od ostalih modela...
Inace,A klasa je 5.5cm duza od A3
Identicna duzina kao A3 sportback, 4.292 mm...
Evo ti,sada sam konfigurisao A3 ,sada ja treba da kazem da Audi A3 2.0 TDI kosta 55.000e,a sa 5 vrata oko 57.000e?A3
S line 2.0 TDI S tronic
Gesamtpreis
55.188,10 EUR
Basispreis 32.000,00 EUR
Sonderausstattung 23.188,10 EUR

Inace,cenovnik novog A3 stoji na nasem sajtu vec vise od 2 nedelje...
Ja sam ga nasao pre jedno nedelju dana slucajno,posto je jedini poseban cenovnik od ostalih modela...
Inace,A klasa je 5.5cm duza od A3

Identicna duzina kao A3 sportback, 4.292 mm...
Meni je logično, upoređujući ove manje modele, da Audi bude skuplji jer se tu MB nikada nije nešto proslavio. Velike limuzine su već sasvim druga priča priča... 

Ja kada sam pricao istu stvar,samo obrnuti slucaj vezano za Alfa Romeo,kamenovase me...
Inace,Mercedes nikada nije ni imao vozilo u tom segmentu...
Ali to nije razlog da neki bude skuplji...
Onda bi Bmw 6 GranCoupe i Audi A7 trebali da kostaju dosta manje od CLS-a?
Inace,Mercedes nikada nije ni imao vozilo u tom segmentu...
Ali to nije razlog da neki bude skuplji...
Onda bi Bmw 6 GranCoupe i Audi A7 trebali da kostaju dosta manje od CLS-a?
Ma kakva A klasa i Serija 1...oni su u klasi sa Golfom, A3 je ipak nesto vise
Salu na stranu, definitivno bih A3 stavio na trecem mestu posle A klase i Serije 1

Salu na stranu, definitivno bih A3 stavio na trecem mestu posle A klase i Serije 1

Poslednja izmena od blaugrana u 15 Sep 2012, 18:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Zaista ne znam sta se dogodilo
Evo i dokaz

Evo i dokaz

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

5.1 0-100 km/h
Svaka cast...
Tapatalk Post
Svaka cast...
Tapatalk Post
Osećam da se lomiš između FR-a i S3