Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Dobro veče
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Dobro veče
Ne trolujem al ajde.
Nema veze sve sam razumeo.
Nema veze sve sam razumeo.
Cuo iz medija zvanicno od nekog predstavnika ministarstva zdravlja koji je objasnjavao zasto je ogranicena primena samo u Beogradu u tih 10 opstina.Heinz napisao: 09 Nov 2017, 10:06 U medijima nisam našao da je reč o pilot projektu i da radi samo za APB. Ograničili su se samo na 10 BG opština valjda.
Imaš li neke zvanične info, ako majka nije dobro razumela da ne ide bezveze po apotekama (a piše da važi 7 dana recept).
Mislim da su rekli da kada profunkcionise elektronska knjizica da ce i to biti kako oni kazu uvezano u istu bazu podataka.
Meni otac je u istoj poziciji kao tvoja majka, pa cemo videti narednih meseci kako ce izgledati sve to.
Pitao sam je danas: dobila je papirni recept, koji prima i Lilly npr i ostaje u apoteci. Oni ga unose u svoju bazu i sledećeg meseca uzima lek bez odlaska kod lekara. Dakle, papir i dva meseca, Voždovac.
Papirni kao i do sada vazu svuda, u svim apotekama. Mislio sam da pricas o novom elektronskom receptu.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Lepa slika. Cena sitnica:
http://www.tutti.ch/tessin-de/antiquita ... 195971.htm

za te pare duznem ružnu Bejtajgu za u offroad i Mulsanne za do posla
http://www.tutti.ch/tessin-de/antiquita ... 195971.htm

za te pare duznem ružnu Bejtajgu za u offroad i Mulsanne za do posla
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ima li iko ko će za ovo sranje da izbroji ovoliki novac?
Pa ovo ću ja bolje da izbrljačim posle tri dana nespavanja. 
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nikad mi ovo nije bilo jasno. Ovo ne lici ni na sta a kosta 700.000 chf.
Poenta je da ima ljudi koji imaju enormno mnogo novca koji žele negde da utroše. Slika je shit, ali moje mišljenje je ništavno njima.
Ne čitaš dobro: to je "elektronski". Dobila ga u ponedeljak, ostavila u apoteci i sad je jedino elektronski to što sledećeg meseca može samo da ode u apoteku bez papirnog.ljubitelj napisao: 09 Nov 2017, 18:39 Papirni kao i do sada vazu svuda, u svim apotekama. Mislio sam da pricas o novom elektronskom receptu.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
U probnom periodu, do nove godine, tako će biti. Posle će sve obavljati izabrani lekar i apoteka. Pacijent je oslobođen odlaska kod lekara svakih 15 dana.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
@Само полако, "електронки" рецепт важи шест месеци и он се издаје само хроничним болесницима. Ја сам 02. новембра подиго лек, наравно платио партиципацију, и следећег месеца могу да одем у било коју државну апотеку (за сада само у државним пошто су оне умрежене), дам здравствену кљижицу, упишу мој број у рачунар и виде када сам и где подигао лек претходног месеца. И тако сваки месец до истека "електронског" рецепта од шест месеци могу да узимам лек који ми је потребан за ову моју астму. Приватне апотеке, које су до сада издавале лекове на обичан рецепт, ће исто бити умрежене до краја године.
Ja se nadam da to za sve tako funkcionise, napokon da ne moram da se smaram svaki mesec za recepte.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Gago, Lilly je u sistemu, i majka kaže 2 meseca. Možda joj nisu dali za 6 namerno, to ne znam.
Pravi li neko hromirane prstenove za cajgere?