Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Dobro veče

Post od Paja »

methane.master napisao:
Panta napisao: Znaci da batalim trazenje mrezice za gepek i da se bacim na trazenje obloge zadnjeg branika :uf: :uf: :uf: Samo nemoj de se mnogo nerviras, ne valja u nasim godinama ;)
Evo i slika

Slika
Slika

:(
Grujic napisao:Odrzava se reli, verovatno ce morati da se menja
More nek' promene oni trasu relija. :kezo:
Ti se zbog ovog nerviraš?
Da malo češće parkiraš po centru sva četiti ćoška bi bila tri puta gora nego ovo. Dok je plastika u pitanju sve je super.
Kapiram popizd, ali čuvaj živce za bitnije stvari.
Ja ovo ne bi ni popravljao, eventalno bih probao korektorom da izvučem, mada mi deluje preduboko za korektor.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ne bih ni ja ovo popravljao. Neka bude "protiv uroka". :D
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Next :klanjamse:
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Next, svaka čast, al' kako ste znali u koju bolnicu idu?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Ne vidi se najbolje pošto sam slikao iz daljine pa kropovao sliku, ali dovoljno je da se vidi na šta liče kvake na redizajniranom Cliu sa Expression opremom posle dve godine (isti kao metane.master-ov, made in Turkey). Izlizane su na svim vratima, na vozačevim najviše. Ostatak auta je kao nov. Kod drugara koji ima potpuno isti Clio kao metane.master, odmah sam primetio da je ta boja na kvakama sumnjiva u smislu da nije jednako naneta i da ne obećava trajnost, ali baš da ovako izgleda posle ne tako puno vremena, nisam očekivao.
Prikačeni fajlovi
IMAG0220.jpg
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

I meni je neki ovnjar u BG-u malo zagrebao auto iza zadnjih vrata za vozaceve strane.
Nije velika ogrebotina ali me jako nervira i trazim nacin da je resim :)
Dobro je da ga nisam video... :palica:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

E zbog novog BMW-a bih se i ja nervirao.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

paja napisao: Ti se zbog ovog nerviraš?
Da malo češće parkiraš po centru sva četiti ćoška bi bila tri puta gora nego ovo. Dok je plastika u pitanju sve je super.
Kapiram popizd, ali čuvaj živce za bitnije stvari.
Ja ovo ne bi ni popravljao, eventalno bih probao korektorom da izvučem, mada mi deluje preduboko za korektor.
Ma ne nerviram se toliko zbog ogrebotine, grebali su me i čukali ranije, koliko sam se iznervirao zbog okolnosti. Takoreći sam prinuđen da parkiram u smrdljivoj garaži u Masarikovoj, pošto se može desiti da vozim po pola sata da ne nađem mesto u okolnim ulicama, a posao koji trebam da završim ne traje duže od 10 min. Tu garažu mrzim najstrašnije jer je uska, nepregledna, mesta su mala, i na bar 20% njih imaš neku skrivenu zamku poput debilne mat crne ograde, koja čuva fluorescentnu cev. :glavomuzid:

Ne verujem da ću odmah išta dirati. Mislio sam da na proleće oteram auto kod nekoga da ga upicani i koriguje dosadašne ožiljke, sad će imati dodatna posao. :cool!: Ono što me brine je da ne počne da se ljušti farba sa plastike. E to bi me dotuklo. :kuku:

@Kuzmanović:
Tih protiv uroka imam koliko hoćeš i bez ovih. ;)

@Sloba
Sa tim kvakama ima neki zez. Kod mene je jedna očeštana po dužini, ali i moj je utisak da se farba skinula previše lako, tako da definitivno nešto nije baš... :thumbdown:
Širim haos!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ja se izvinjavam, bio sam na putu.

Hvala, ali najvise su uradili momci iz pratnje. Mercedes bez rotacije moze samo da asistira na raskrsnicama :)

Prvih par minuta je bilo bitno da se obezbedi prolazak bulevarom, a onda su mi iz pratnje javili da se ide u GAK Nar front. Tu je i bila nasa greska, ocekivali smo da ide na Urgentni, pa smo oslobodili traku prema auto-putu, al je onda javljeno sta je u pitanju i kuda idu.

Sve u svemu, koji god da je problem bio, gledati sanitet kako ne moze da se provuce kroz guzvu je tuzno. Naravno, svima nam je bilo jos draze kada smo culi da je porodjaj prosao dobro i da je beba ok.

@methane, nek ti naprave boju po kodu, uzmi cetkicu i sredi to... :)
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

paja napisao:E zbog novog BMW-a bih se i ja nervirao.
Ma zaboravio sam vec ali kad ponovo pogledam to mesto opet se iznerviram.

@methane.master

Da zivis u Parizu branik bi ti bio jedno 20x gori (ne tvojom krivicom) ako je za utehu :D
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

methane.master napisao:Ma ne nerviram se toliko zbog ogrebotine, grebali su me i čukali ranije, koliko sam se iznervirao zbog okolnosti. Takoreći sam prinuđen da parkiram u smrdljivoj garaži u Masarikovoj, pošto se može desiti da vozim po pola sata da ne nađem mesto u okolnim ulicama, a posao koji trebam da završim ne traje duže od 10 min. Tu garažu mrzim najstrašnije jer je uska, nepregledna, mesta su mala, i na bar 20% njih imaš neku skrivenu zamku poput debilne mat crne ograde, koja čuva fluorescentnu cev. :glavomuzid
Razumem te potpuno. Masarikova je stvarno kritična, a nema ozbiljnu alternativu.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

GSP :mrgreen:

Ja u centar grada, pogotovo ako moram duze da ostanem (preko dana) idem autobusom... ALi to se srecom jako retko desava...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Dobro veče

Post od Saša »

I ja neki dan nađoh tri duboke ogrebotine na desnom ćošku zadnjeg branika, tačnije na njegovom samom dnu. Verovatno se neka stoka biciklom provlačila između parkiranih automobila i onom nazubljenom pedalom očešala branik. Već sam pomalo oguglao na te stvari, u početku sam se jako nervirao, no vremenom vidim da tu stvarno ne mogu ništa. Čak i da imam garažu opet ga može neko ogrebati u gradu dok je na nekom parkingu. Isto tako, neki dan stojim u Odžacima na semaforu, čekam da skrenem desno i nailazi lik sa biciklom, vidim ga u desnom retrovizoru, i provlači se desno pored mene i bankine. Samo sam začuo karakterističan zvuk kada je levom stranom volana očešao u prolasku po kolima. I šta da radim, da izletim i ganjam se sa njim? Neka pijandura, nema vajde od toga. Kada sam došao na destinaciju. Pogledam tu stranu i vidim dugačku ogrebotinu na laku u toj visini, srećom vrlo plitku, kao kada granom očešete auto. Srediće se verovatno poliranjem, no dokle više, stvarno, auto neće imati ni 2 godine a biće zreo za kompletno poliranje, ako ne i farbanje. :(

Tapatalk
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Pa onda prodaju polovnjake koji za 200000 nisu ni ogrebani, a "garantovano" prva farba... :kezo:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Floyd napisao: @methane.master
Da zivis u Parizu branik bi ti bio jedno 20x gori (ne tvojom krivicom) ako je za utehu :D
Na žalost ne živim u Parizu, ali znam za tamošnje običaje. Prijatelj je živeo 30+ godina tamo, i pričao za guranje, doduše tada su bili metalni branici. ;) I ako nema mesta, malo poguraš ovog ispred i iza i parkiraš se. Ko parkira auto i povuče ručnu, tome svi i oca i majku. :djavo: :kezo:
paja napisao:Razumem te potpuno. Masarikova je stvarno kritična, a nema ozbiljnu alternativu.
Ma ne znam od čega mi je više muka, od te garaže ili posle od semafora na raskrsnici sa Kneza Miloša. :twisted:
Širim haos!
Odgovori