paja napisao:
Ti se zbog ovog nerviraš?
Da malo češće parkiraš po centru sva četiti ćoška bi bila tri puta gora nego ovo. Dok je plastika u pitanju sve je super.
Kapiram popizd, ali čuvaj živce za bitnije stvari.
Ja ovo ne bi ni popravljao, eventalno bih probao korektorom da izvučem, mada mi deluje preduboko za korektor.
Ma ne nerviram se toliko zbog ogrebotine, grebali su me i čukali ranije, koliko sam se iznervirao zbog okolnosti. Takoreći sam prinuđen da parkiram u smrdljivoj garaži u Masarikovoj, pošto se može desiti da vozim po pola sata da ne nađem mesto u okolnim ulicama, a posao koji trebam da završim ne traje duže od 10 min. Tu garažu mrzim najstrašnije jer je uska, nepregledna, mesta su mala, i na bar 20% njih imaš neku skrivenu zamku poput debilne mat crne ograde, koja čuva fluorescentnu cev.
Ne verujem da ću odmah išta dirati. Mislio sam da na proleće oteram auto kod nekoga da ga upicani i koriguje dosadašne ožiljke, sad će imati dodatna posao.

Ono što me brine je da ne počne da se ljušti farba sa plastike. E to bi me dotuklo.
@Kuzmanović:
Tih protiv uroka imam koliko hoćeš i bez ovih.
@Sloba
Sa tim kvakama ima neki zez. Kod mene je jedna očeštana po dužini, ali i moj je utisak da se farba skinula previše lako, tako da definitivno nešto nije baš...