HKS napisao: 10 Nov 2017, 00:10
Samo 15ks na turbo motoru?
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Nema svaki turbo motor isti potencijal. Tu je verovatno neka mala turbina da bi pre zavrtela i da bi auto bio zivahan za gradske uslove.
Od viška snage glava ne boli, glasam za chip
Dobitak u performansama može biti znatan i bez znatnog povećanja maksimalne snage. Pronađite krive pre i posle, one će vam ukazati koliko se karakteristika isporuke snage promenila. Pojačanje obrtnog momenta je znatno, što govori u prilog tome da će motor imati primetno više snage u prostoru između maksimalnog obrtnog momenta i maksimalne snage, a to je režim u kome je taj motor i najčešće, tj. svakodnevna vožnja.
Jel koristio mozda neko tunningbox od DTE Systems-a?
Pratim temu na nemackom kiasportage forumu i bas ga preporucuju.Kod njih se software ucitava u box prema tipu motora a ugradnja je tipa plug&play tako da se pre odlaska na servis moze demontirati za par minuta.Uz to je jos moguce reprogramiranje,tako da se moze i dalje koristiti posle prodaje automobila https://www.chiptuning.com/shop-pkw/powercontrol.html
Gesendet von meinem Samsung Galaxy Note 8 mit Tapatalk
Darko napisao: 10 Nov 2017, 08:18
Markoni gde si radio i posto? Kako se osetilo na nizim rpm?
Mogu da mi sacuvaju fabricku mapu da je uvek mogu vratiti?
Cuvaju mapu, sve se sa njima dogovori, verovatno mogu i da ti prebace na flash ako zelis.
Pa zivahniji je auto svakako, u nekim srednjim obrtajima se to najvise oseti.
Jesu inostrane, nisu brendirane.
Nisam, ovo je prvi, radilo je nekoliko poznanika. Mozes da vidis i u Bobosportu, ja sam bio zadovoljan njihovim mapama na prethodnim kolima. Spletom okolnosti nisam i Fabiu uradio kod njih.
Pa od svajcaraca bio je digitaltuning. Mislim da nemaju vise predstavnika. Joca i Nesa koji su to radili su se razisli, Joca je posle radio neke austrijske cini mi se, digitune, a Nesa italijanske, ali sam zaboravio naziv.
Iako se ne razumem u to. Nekako imam vise poverenja kad radi neka vece firma iz na primer nemacke nego mica iz neke naše garaže. Moguce da gresim.
@kabal, poslao sam im upit. Vidim da na nemackom sajtu nemaju za moj auto.
Vece firme su mtm, brabus i slicni, a ne svako ko ima sajt i nalazi se u EU
Ne govorim konkretno o ovoj firmi, jer nisam ni cuo za njih, ali se ozbiljni tuneri ne fokusiraju primarno na cipovanje.
Ako nemaju svoje delove i svoj rad van cipivanja i montiranja aftermarket delova, nisu ozbiljna firma, prosto.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 11 Nov 2017, 09:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.