Dobro veče
Re: Dobro veče
Ja sam pravio davno za BMW E46 kod nekog tipa iz Vr. Banje. Odlicno je uradio. Doduse njegovi su alu. Evo ako nekome zatreba.
0638064125 Bora
0638064125 Bora
http://www.boracompany.com/
Ne radi više prstenove.
Ne radi više prstenove.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Imaš ih na Ebay mali milion i nisu skupi.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Kako ne rade, ovde pise da rade, cak to izdvajaju iz ponude.aviator napisao:http://www.boracompany.com/
Ne radi više prstenove.
Ili nisi video ili sam ja nesto pogresio.

Zvao, pitao. Rade druge stvari.
Ok, dezinformacija je na sajtu dakle.
Ok.
Ok.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Je l' neko zna koji je očin Madjarima i zbog cega se na izlasku iz HU toliko ceka? Ja sam putovao pre manje od mesec dana, drugarica je dolazila prosli vikend, evo sad citam i DW..., svi cekali po sat i po, dva. Da ulazis u HU, pa i da razumem...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pazi, ja sam u sredu uveče kad sam ulazio kod mađara čekao čak 3 sata... nabijem ih na racku bre!
Brzine idu u H-a !!!

Ja sat vremena juče
Ne znam šta im je
Ne znam šta im je
- kragujevac
Moj brat od ujaka se sinoć vraćao iz Beča i dreždao je dva sata na Horgošu, a lepo sam mu rekao da ide na Bačke Vinograde. Ali neee, on zna bolje. Posle je naravno zaglavio i u Beogradu pa mu je za prolaz kroz isti trebao još jedan sat.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Subotički buvljak zagušio granične prelaze
Zbog pijace, ovih dana, gužve na srpsko-mađarskoj granici kao usred leta, čeka se u proseku dva sata
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/re ... ne-prelaze
Zbog pijace, ovih dana, gužve na srpsko-mađarskoj granici kao usred leta, čeka se u proseku dva sata
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/re ... ne-prelaze
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- kragujevac
Gledao sam neki TV prilog o tome pre dva-tri dana, ali da su baš toliko navalili da zaglave granične prelaze.......... 

Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Od početka izbegličke krize Mađari su rekli, ili im je rečeno, da su granica EU i da tu počinje kontrola ko ulazi i ko izlazi iz EU.
Svako ali baš svako mora da bude evidentiran, ubaci u bazu podataka, i prati njegovo kretanje.
Tako da se spremite na čekanje i gužve.
Svako ali baš svako mora da bude evidentiran, ubaci u bazu podataka, i prati njegovo kretanje.
Tako da se spremite na čekanje i gužve.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Nije stvar u čekanju na ulasku u HU (to nikad nije išlo baš glatko, a pogotovo sa pojačanom kontrolom u zadnje vreme), već na ulasku u Srbiju sa Mađarske strane. Tu su ranije čekali samo oni što idu na povrat poreza, dok je ostatak išao lagano. Sada se čeka po sat-dva. Logike nigde, jer njih u principu ne interesuješ kada izlaziš iz zemlje i jebe im se šta imaš u kolima...
Edit: I ranije si bio čekiran na izlasku, pa se nije ovako čekalo...
Edit: I ranije si bio čekiran na izlasku, pa se nije ovako čekalo...